myslite na svojich bývalých?

Príspevok v téme: myslite na svojich bývalých?
prezyvkaprezyvka

pred asi 7rokmi som ukončila vzťah so svojim bývalým, mala som 18 a bola to taka ta prvá láska, dôvod rozchodu bola jeho nevybúrenost- zistila som že si vypisuje s inou, tak mi hrdosť nedovolila v tom pokračovať ďalej a povedala som dosť. veľmi mi tým vtedy ublizil..... to dievča, ako som sa neskôr dozvedela, ho nepekne vyuzilo, on bol do nej zevraj blázon a nevidel to, po nejakej dobe sa rozišli, v tu dobu som ja mala priateľa ale aj napriek tomu mi vypisoval ako blázon že ako sa pomylil, ako mu to je luto, že mu chyba moja nezistna láska a podobne... reagovala som na to iba ako kamarátka, aj keď v kútiku duše mi srdce poskočilo a stále som k nemu nieco cítila a všetko sa to vo mne ozvalo, ale povedala som si že vtedy mi neskutočne ublížil a nemal problém ma odkopnut, tak by to určite spravil zas kebyže ho omrzim...

problém je, že aj po toľkých rokoch stále nieco k nemu citim, neviem vám presne povedať čo, jednoducho viem že s ním byt nemozem, lebo pri ňom sa citim že mi stále nieco chyba a nie som dosť dobra prenho (ano, mám midraky kvôli tomu že ma odkopol kvôli inej aj teraz), hoci vtedy som ho mohla mat a vyzeral ze sa zmenil a dospel po rokoch, zľakla som sa ze mi zase ublíži ......stale naňho obcas myslím čo robi ako sa ma a keď som zistila že sa zasnubil s terajšou, veľmi ma to ranilo, len nechápem prečo po toľkých rokoch ma to stále drží? nepíšem mu ani nic, keď sa mi obcas ozve a nieco mi pochváli tvarim sa že nic, bežná konverzácia, o mojich citoch určite nic netuší a ani nechcem aby to vedel, len ma zaujíma či to máte aj vy tak s bývalými? že nemôžete úplne zabudnúť? že vám nie je úplne ľahostajný? najradšej by som bola keby mi bol úplne ukradnutý, ale srdcu nerozkazes ako sa hovorí

Jana Lukacova

prezyvkaprezyvka:

...tak, že svoje emócie prejavíte (potrebujete im dať voľný priechod a pritom ignorovať únikové/kontrolné mechanizmy, ktoré Vám v tom bránia..).

Ak sa budete chcieť naučiť ako na to, pokojne mi napíšte.

ped

Ako či myslíme na svojich ex-ov v dobrom? To isto nie. Raz mi jedna slečna toľko hovorila o svojom ex-ovi, tak ho ľutovala, sanovala a spomínala, že aj ja som si nad ním poplakal:-(

Jana Lukacova

prezyvkaprezyvka:

Ak sme niekoho skutočne milovali, lásku k nemu budeme cítiť aj naďalej, aj keď vzťah zanikne...spomenúť si sem tam na niekoho, s kým sme strávili časť nášho života je prirodzené, neprirodzené je, ak na dotyčného nemôžeme prestať myslieť, vtedy je to signálom toho, že v sebe máme nevysporiadané emócie, ktoré nám bránia dotyčného nechať odísť...

prezyvkaprezyvka

ďakujem veľmi pekne hlavne za vašu úprimnosť, veľmi mi pomohli vaše reakcie, človek sa aspoň v takýchto veciach necíti sam, keď už sa nedajú nijak riešiť

salatovahlava

ja po asi 7mich rokoch odkedy sme sa rozzisli este stale myslim na byvalu, dost casto... nechcel by som byt s nou ale z hlavy ju zial dostat neviem. a to mam uz dlhsie priatelku ktorej patri cele moje srdce...

prezyvkaprezyvka

ďakujem že si napísala, až sa mi uľavilo že v tom nie som sama :D
citim to presne ako píšeš

on je nieco ako moj ,,kryptonit´´ jednoducho mám naňho slabosť alebo čo, hoci viem že pri ňom by som sa cítila zle a mala neustále pocit menejcennosti a že ma znova podvedie, stále stále ma niečim priťahuje hoci som ho nevidela riadne dlho, istú dobu som si ho musela vymazať aby som nevidela ani jeho fotky lebo už aj to mi ubližovalo

romntickadusa

Áno ja to mám takisto. Ale skúsila som to s ním znovu, potom čo sa zdalo že sa fakt zmenil. No po pár mesiacoch som zistila že sa cítim s ním osamelo, že mi uberá na energiu a že s ním nikdy šťastná nebudem. Tak som to už ukončila ja, a je tomu už pár rokov no stále ho kdesi v kútiku srdca mám rada. No nikdy by som s ním už nezačala.