Mam sa mu priznat? Alebo to necham zatial tak ako to je,volne plynut?

Príspevok v téme: Mam sa mu priznat? Alebo to necham zatial tak ako to je,volne plynut?
nepriznana

Spoznala som sa s jednym muzom. On sa podla jeho slov do mna zalubil okamzite na prvy pohlad,je mu vraj so mnou podla neho uzasne,rozumieme si,viem ho rozosmiat,podporujem ho,chapem. Planuje so mnou dovolenku,berie ma uz ako svoje dievca,priatelku.Denne sme spolu v kontakte.
Lenze.On nevie,ze som od neho starsia o 7r.Vzhladovo to vyzera skor naopak,ze ja som od neho mladsia o 7r.On ma 36r a ja budem mat 43r.Pre mna vek nie je podstatny,zijem inak nez moje "rovesnicky". Ja som denne v kontakte s mladymi ludmi.Aj moja najlepsia priatelka je odo mna mladsia o 20r.Obliekam sa mlado,aj sa tak citim. Som bezprostredna a beztarostna,vecne vysmiata. Nehram sa na niekoho,kym nie som.Som sama sebou. Robim vzdy to,co citim.Mozno je to aj mojou umeleckou dusou.Mne tipuju menej,ze mam 28r,max.do 30r. Ja som mala vzdy mladsich priatelov. Najvacsi vekovy rozdiel bol 12r,ale randila som aj o 17r mladsim muzom. Ale moji expriatelia vo vztahu mali uz svoje deti.Takze ma tato otazka nikdy netrapila. Lenze o tomto muzovi viem,ze tuzi po rodine a dietati.Ja deti svoje nemam.A sice som zdrava a fit,tak deti nie su zrovna moja priorita. My sme sa spolu este nemilovali,ale naozaj neviem,co mam urobit. Nemam nic riesit,len si uzivat nasu lasku a vztah? Alebo sa mu mam priznat,kolko mam rokov,aby mohol este vycuvat? Lebo viem,ze tuzi po rodine,dietati. Ak su tu muzi,vy by ste to ako brali. Opustili by ste zenu kvoli tomuto?

Zuzazuza

Koledujes si o skaredy koniec medzi vami. Radim ti povedat mu tvoj vek, a to co najskor. Co si od tohto slubujes? To, ze mu nepovies svoj vek, neznamena, ze cim dlhsie budes cakat, tym budes mladsia. Zobud sa, musis to urobit, ak chces byt k nemu uprimna. Je to 50 na 50, ze ta necha. Ale s clovekom, s ktorym to myslis uprimne, by si nemala byt, pokial mu umyselne zatajujes svoj vek. A to vobec nevadi, ze on sa nan nepyta. Z toho, co pises, je ti jasne, ze si o tebe mysli, ze mas okolo 30. Takze ho vedome zavadzas. Nerob to. Preco mu to nepovies? Lebo sa bojis, ze ta necha? Mal by to vediet od zaciatku. Nebud sralko a sebec a postav sa k tomu celom, povedz mu svoj vek co najskor.

nepriznana

Dakujem vam za nazory.Ja mu netajim vek.Akurat to neriesime.On sa ma nan nepyta a ja mu o nom zas nehovorim. Je mi s nim pridobre a mam obavy,ze kvoli tomuto onho "pridem".Sme sice len na zaciatku vztahu,spoznavame sa stale viac a viac.Viem,ze raz k tomu pride.Ak by sme isli spolu na tu dovolenku,tak asi uvidi moj pas.Alebo obcianku..

dix

podľa mňa by si mu to jednoznačne mala povedať. ten vekový rozdiel by možno nebol až taký podstatný, ale že nechceš deti (a o pár rokov ich už ani nebudeš môcť mať), by mal vedieť. On si možno už predstavuje, že si tá pravá, s ktorou bude mať veľkú rodinu, a čím neskôr sa dozvie, že z toho nič nebude, tým lepšie. A možno mu to prekážať nebude a zostanete spolu, no zaslúži si vedieť pravdu

Cyts

Aky by to bol vztah keby mu zatajis vek :) na to sa skor ci neskor pride. Povedz mu to, tvoj vek ho urcite neodradi lebo ide o to ako sa s tebou citi a aj o fyzicku pritazlivist a ty tieto 2 veci splnas. Horsie je to s tými detmi. Pokial on chce a ty nie tak si myslim ze ten vztah nebude mat az taku buducnost. No vsetko je to o komunikacii. Drzim palce