Spoznala som sa s jednym muzom. On sa podla jeho slov do mna zalubil okamzite na prvy pohlad,je mu vraj so mnou podla neho uzasne,rozumieme si,viem ho rozosmiat,podporujem ho,chapem. Planuje so mnou dovolenku,berie ma uz ako svoje dievca,priatelku.Denne sme spolu v kontakte.
Lenze.On nevie,ze som od neho starsia o 7r.Vzhladovo to vyzera skor naopak,ze ja som od neho mladsia o 7r.On ma 36r a ja budem mat 43r.Pre mna vek nie je podstatny,zijem inak nez moje "rovesnicky". Ja som denne v kontakte s mladymi ludmi.Aj moja najlepsia priatelka je odo mna mladsia o 20r.Obliekam sa mlado,aj sa tak citim. Som bezprostredna a beztarostna,vecne vysmiata. Nehram sa na niekoho,kym nie som.Som sama sebou. Robim vzdy to,co citim.Mozno je to aj mojou umeleckou dusou.Mne tipuju menej,ze mam 28r,max.do 30r. Ja som mala vzdy mladsich priatelov. Najvacsi vekovy rozdiel bol 12r,ale randila som aj o 17r mladsim muzom. Ale moji expriatelia vo vztahu mali uz svoje deti.Takze ma tato otazka nikdy netrapila. Lenze o tomto muzovi viem,ze tuzi po rodine a dietati.Ja deti svoje nemam.A sice som zdrava a fit,tak deti nie su zrovna moja priorita. My sme sa spolu este nemilovali,ale naozaj neviem,co mam urobit. Nemam nic riesit,len si uzivat nasu lasku a vztah? Alebo sa mu mam priznat,kolko mam rokov,aby mohol este vycuvat? Lebo viem,ze tuzi po rodine,dietati. Ak su tu muzi,vy by ste to ako brali. Opustili by ste zenu kvoli tomuto?
Mam sa mu priznat? Alebo to necham zatial tak ako to je,volne plynut?
Doteraz som nemala co "riesit",aby ste ma chapali.Lebo vsetko bolo nadherne a krasne ako z rozpravky.Vsetko klapalo.To o detoch viem iba terazpm-par dni.Az toto ma "prebralo".Asi najlepsie by bolo sa s nim rozist podla tohto,co sem vsetci pisete
Zuzazuza.To o detoch viem iba teraz.Par dni.
Nepriznana, Ty si sem prisla najst podporu toho, co robis. Vobec necitas. Jasne, ze nie si povinna ludom oznamovat svoj vek. Ale on je tvoj partner a nehovor, ze ten rozdiel medzi nim a "hocikym" nechapes, tomu nikdy neuverim. Je to tak zasadna vec medzi PARTNERMI! Vedome ho zavadzas. Cudzich ludi, ba ani len tvojich kamaratov, dokonca ani len tvoju najlepsiu kamosku na svete nemusi zaujimat tvoj vek, pretoze tvoja kamoska neplanuje, ze jej vynosis a porodis deti. Uz chapes, co sa ti tu vsetci snazia vysvetlit? Ty stale hovoris o tom, aka si mladistva a netypicka. Nuz ale som si ista, ze tomu muzovi je uplne u p.dele, ze si na svoj vek mladistva a netypicka. To ti tvoje vajicka nezastavilo na veku 30 rokov, maju 43 tak, ako aj Ty. Mala by si sa prestat hrat na imaginarnu realitu, lebo to je to, v com Ty chces s tymto muzom zit. Lenze on nevie o tom, ze Ty nieco predstieras. On nevie, ze Ty hras rolu tridsiatky. Ty sa na vas vztah pozeras iba cez seba. Halo, je tam este jedna dalsia ludska bytost, ktora chce nieco realne. Vidis cez seba aj jeho? V 43 rokoch toto nemozno nazvat nezrelostou, iba sebeckostou. Najskor som si myslela, ze iba nemas odvahu mu to povedat. Teraz si skor myslim, ze nemas zaujem, lebo myslis iba na to, aby si ziskala co najviac Ty, nanho pritom vobec nemyslis. Vies, svoj vek nemozes tajit naveky pred nim. A mozes cakat, ze ked sa ho dozvie, a Ty ho budes alibisticky odpalkovavat nachystanym argumentom, ktory si tu uz teraz trenujes na nas "ved si sa nepytal, ved sme to neriesili", tak on nespadol z ceresne, aby mu nedoslo, ze tajenie veku bol tvoj vedomy zamer. Je uplne hrozne, co su ludia ludom schopni robit. Spamataj sa a prestan byt dieta. Deti si myslia, ze na druhych nezalezi.
Sonita.Ja som nic neplanovala.Ze si s nim nieco zacnem.On tiez mozno netusil,ze sa do mna na prvy pohlad zahladi.Ze prave pri mne sa mu rozbucha srdce.Jasne,ze toto vsetko mi povedal az neskor,co sa v nom od zaciatku pri mne odohravalo.Ja som uz bola vydata za mladsieho.Mala som doteraz vazne vztahy iba s mladsimi.A pochybujem,ze kazdemu s kym sa v zivote stretavas,tak kazdemu hned vravis svoj vek.Ved ja denne stretavam desiatky ludi.A isto s nikym z nich neriesim ich,alebo moj vek.Ja sama neviem,ako som do toho spadla.Mozno ani on.Ja som ho nehladala zamerne.Proste sa vyskytol v mojom zivote.Vsetko nam funguje a klape.To o rodine a detoch viem,lebo ho vnimam a pocuvam.A rozmyslam nad tym.Prave preto-lebo mi na nom zalezi to riesim.
Jana Lukacova.Uplne sa s vasim nazorom od druhej 1/2 vasho komentara nestotoznujem.Vo vzdelani,v kariere,materialne,ludsky,vztahovo a tak dalej=REALITA,som toho v zivote dosiahla praveze uz dost.Dospela som k mnohemu rychlejsie,lebo som musela.A to,ze som teraz posledne roky aka som-mozno suvisi s tym,ze som bola uz neraz na hranici zivota a smrti.Pochopila som mnohe a mozno aj preto teraz zijem tak,ako zijem.Uz neriesim malickosti a malichernosti.Skor zijem nadoraz.Lebo som tu uz nemusela davno byt.Opakovane.Preto si tak vsetko velmi vazim.Uzivam.A zijem naplno.Snazim sa neprezivat ale zit.Lebo som ten blby real zila skor ako robot a zabudla som pritom zit a citit ako clovek.A clovek ked ma pred ocami smrt,tak si uvedomi,ze zivot je aj o inom,nez je ta trapna realita v ludskom ponimani,na ake mozno aj vy vo svojom komentari narazate.Ale dakujem vam za vas nazor.
Neviem preco, ked vyzeras o tolko mladsie nepovies hned na zaciatku ako si planujes s niekym zacat svoj skutocny vek. Ved niektorych muzov, ako aj tohoto to mozno ani nenapadne, ze mozes byt o tolko starsia a tak sa o teba zaujimaju, ale ak by vedeli tvoj vek, mozno by si s tebou nezacali nic. A mozno aj ano, vsak to by sa uvidelo. Ty by si zaroven predisla takymto problemom, ze si s niekym zacnes, oblubis si ho a potom sa strachujes, ze z toho vycuva kvoli tvojmu veku. Ja nam 32, tiez vyzeram mladsie, tak na 22 a som rozhodnuta, ak by som si chcela s niekym zacat a stretavat sa s nim, obzvlast s vyraznejsie mladsim hned na zaciatku mu povedat svoj vek. Povedz mu to, bolo by to voci nemu fer, kedze vies, ze hlada vazny vztah a chce si zalozit rodinu a mat deti.
Nepriznana:
Uvedomujete si, že je tu problém - a ten sa môže stať sexom ešte vypuklejší, ak ho necháte tak...Aj keď na svoj vek nevyzeráte, môžete sa ako „dospelá“ správať (pohovoriť si spolu), ak je tu niečo, čo by mohlo významne ovplyvniť váš vzájomný vzťah. Je to však iba na Vás...s problémom, ktorý riešite súvisí však to, čo neriešite...Bezstarostní, večne vysmiati ľudia sú možno tí, ktorí celý život strávia sami meditáciou pod stromom v Himalájach...Ak máme potrebu stavať seba do svetla toho, akí sme sami sebou, na nič sa nehráme, sme bezstarostní a neustále vysmiati je to signálom toho, že realita, ktorú si nechceme pripustiť (lebo je pre nás ťažké ju „stráviť“) je iná (potrebujeme čeliť svojim obavám, smútku či bolesti, ktoré sa snažíme maskovať)...
ad1 - to si mu ešte nepovedala koľko máš rokov?! - to nemyslíš vážne!
ad2 - to že nechceš deti mu povedz tiež hned, nech sa podla toho zariadi... aby s tebou zbytočne nestrácal čas...
....ako dnes... som bola vonku s kamošom a hovoril mi že bol v bare, pozrieť kamošku, ktorá tam pracuje, tak mu povedala že jej tam plakal jeden chalan kolo 30r. že ho po 6 rokoch nechala frajerka...
nechcel sa ženiť ani mať deti...
keby si to vyjasnili hned na začiatku mohli predísť tým zabitým 6 rokom života...
to že mu to tajíš je tvoja SEBECKOSŤ !!!
Vyloz karty na stol. Ty si svoj zivot zariadila ako si chcela. tak nebud sebecka a daj mu sancu hned nech sa rozhodne aj on co v zivote chce. Je to cele nefer od teba, najma ak vies ze chce rodinu a deti. To ze neklames, len sa o veku nebavite. je velmi alibisticke obhajovanie sa.
Myslim, ze by som ti vedela poradit, ale na mail, ak chces, napis mi na blue.cucoriedka@gmail.com