Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam sa mu priznat? Alebo to necham zatial tak ako to je,volne plynut?

Príspevok v téme: Mam sa mu priznat? Alebo to necham zatial tak ako to je,volne plynut?
nepriznana

Spoznala som sa s jednym muzom. On sa podla jeho slov do mna zalubil okamzite na prvy pohlad,je mu vraj so mnou podla neho uzasne,rozumieme si,viem ho rozosmiat,podporujem ho,chapem. Planuje so mnou dovolenku,berie ma uz ako svoje dievca,priatelku.Denne sme spolu v kontakte.
Lenze.On nevie,ze som od neho starsia o 7r.Vzhladovo to vyzera skor naopak,ze ja som od neho mladsia o 7r.On ma 36r a ja budem mat 43r.Pre mna vek nie je podstatny,zijem inak nez moje "rovesnicky". Ja som denne v kontakte s mladymi ludmi.Aj moja najlepsia priatelka je odo mna mladsia o 20r.Obliekam sa mlado,aj sa tak citim. Som bezprostredna a beztarostna,vecne vysmiata. Nehram sa na niekoho,kym nie som.Som sama sebou. Robim vzdy to,co citim.Mozno je to aj mojou umeleckou dusou.Mne tipuju menej,ze mam 28r,max.do 30r. Ja som mala vzdy mladsich priatelov. Najvacsi vekovy rozdiel bol 12r,ale randila som aj o 17r mladsim muzom. Ale moji expriatelia vo vztahu mali uz svoje deti.Takze ma tato otazka nikdy netrapila. Lenze o tomto muzovi viem,ze tuzi po rodine a dietati.Ja deti svoje nemam.A sice som zdrava a fit,tak deti nie su zrovna moja priorita. My sme sa spolu este nemilovali,ale naozaj neviem,co mam urobit. Nemam nic riesit,len si uzivat nasu lasku a vztah? Alebo sa mu mam priznat,kolko mam rokov,aby mohol este vycuvat? Lebo viem,ze tuzi po rodine,dietati. Ak su tu muzi,vy by ste to ako brali. Opustili by ste zenu kvoli tomuto?

smolinkaa22

no vidis nepriznana, tak uz si priznana.. :) velmi sa tesim, ze to zobral tak v pohode.. :) snad vam to vyjde a budete stastni.. zato odvazne priznanie ti davam palec hore a zelam vam vsetko len to dobre obom, a s tou adopciou je to super napad, takto by ste navyse urobili aj dobry skutok.. urcite ak budete spolu dlhsie a mat uz svoje zazemie, vam to schvalujem ... urcite daj vediet, ako pokracujete.. vela stastia !!! :))

nepriznana

Zuzana-dakujem ti moc.Vazim si tvoj postoj a slova.Naozaj som sa to bala urobit,bola som totiz v tom,ze sa to medzi nami skonci.Vsak vidis,na prvy raz mi to ani neslo. Mozno ani nie kvoli mojmu veku som sa bala,ale kvoli tym detom.Ja som inak prv velmi tuzila po rodine a detoch..

Ptolej,mam joob,kde som obklopena prevazne mladymi ludmi.V sukromi mam priatelstva aj s ovela starsimi odo mna.Aj teraz idem so znamym manzelskym parom,ktory je odo mna o 17r starsi,na 4-dnovy pobyt,vyletJa si rozumiem s hocikym a vek je to posledne,co riesim. U mna ide hlavne o to-kto je aky clovek,nie kolko rokov ma.Isto neodpisujem mladych ludi len preto-ze su mladi,blbi,alebo ze nic este nezazili.A staroba zas nie kazdemu nadeluje aj mudrost,ci dobrotu, laskavost.No tym,ze vyzeram o dost mladsie,tak ma aj skor balia mladsi muzi,nez ti starsi

Meggie60,sme k sebe vo vsetkom uprimni. A ten vek sme naozaj neriesili. Padli sme si okamzite do oka,rozumieme si,je nam spolu vyborne a tak sa ma na vek ani nepytal,aj ked ja som ten jeho vedela. Ale ostatne vieme o sebe vsetko.Co robime, comu sa venujeme, o nasich rodinach surodencoch, neterach synovcoch,akymi skolami pracami sme si doteraz presli,aj vztahy,minulost.No aj bolacky a aj to pekne,co nas za zivota postretlo.

Zuzazuza

Nepriznana,vidis, aka si sikovna? Toto by nedokazal kazdy, musela si nabrat vela odvahy, viem si predstavit ten stres, ked si mu to hovorila. Vyzera to tak, ze si nasla svoj poklad a on tiez. Budte stale taki normalni ;)

Meggie60

Toto myslíš vážne? On ani nevie koľko máš rokov a berie ťa ako svoju priateľku? No tak to je sila... Bud je on mentálne nevyzretý, alebo riešite pri konverzácii úplne sprostosti a nezaujíma ho to, lebo ťa chce dostať akurát tak do postele... Veď keď sa s niekym zoznamujem, tak chcem vedieť základné údaje až kým prejdem k niečomu inému. A určite mať s tebou deti nechce, čo si myslíš? Myslíš, že by zakladal rodinu so ženou čo k nemu nie je úprimná a nič o nej nevie? HAHAHA.... Zobuď sa!!!

Ptolej

Si nevyzretá.Svojom chovaním potláčas vnútorný strach.Strach stať sa dospelou.Preto vyhľadávaš spoločnosť mladých aby si unikla pred sebou.

nepriznana

Zobrala som si vase slova k srdcu,asi ste mali pravdu aj o tej mojej sebeckosti. Nedivte sa, ked zazijete nieco tak krasne,co skor len z filmov poznate a je to tak nadherne,opojne-opanta vas zrazu strach,ze o to vsetko mozete zaraz prist.. Zbierala som dlho odvahu,nevedela som ani ako zacat a az cez vikend zo mna vypadlo,ze keby sme mali byt my dvaja spolu mozno len pol roka,ci by aj tak do toho so mnou isiel?Lebo ja s nim ano.
A viete aka bola jeho reakcia?-Ze nerozumie,preco by sme mali byt spolu len pol roka. Ze nechce byt so mnou len na dobu urcitu,ale na dobu neurcitu.Ze niekoho ako mna hladal velmi dlho a ze uz ani nedufal,ze ma najde. So mnou znova dostal chut do zivota a radost z neho.Inymi slovami,ze ho so mnou zacal opat bavit zivot a mysli to so mnou a s nami dvoma vazne.Este mi dodal,ze mi dakuje za to,ze som.
A ja som bola zas tam-kde predtym,stiahlo sa mi cele vnutro a nebola som schopna mu uz viac na to nic povedat.
No zacal mi teraz spominat rodicov,ze mi ich casom predstavi,ze si ma tiez urcite oblubia. Mam v sebe velky zmatok a zaroven strach z toho,co k nemu citim. Preto som mu dnes,ked sme sa spolu opät stretli-povedala o sebe vsetko.Ze som bola uz vydata,ako dlho,dovod rozvodu.A zaroven som mu povedala,ze som od neho starsia.A ze neviem,ci by som este mohla mat deti,kedze viem,ze on po detoch tuzi.A on mi na to bez rozmyslania hned povedal: "vsak deti sa daju aj adoptovat,nie?",a bolo dohoverene.Viac sa uz k tomu nevratil.Ani ja.Takze sa ma ani nepytal,o kolko som starsia,ale uz to aspon vie.Aj o tych detoch. Velmi sa mi ulavilo

diziana

ahoj.najblizsie ked sa s nim stretnes,tak mu povedz co k nemu citis a narovinu mu povedz aka je realita ake mas plany v buducnosti a sky je vas vekovy rozdiel.raz by sa to dozvedel,tak lepsie je nech to vie hlavne od teba a cim skor.memyslim si,ze ta kvoli veku opusti a ci kvoli zalozeniu rodiny?tak to je diskutabilne.este stale ta moze prehovorit :-D

Jana Lukacova

Nepriznaná:

To, že ste v živote dosiahla už dosť a vážite si ho neznamená, že už ničomu nemusíte venovať pozornosť a nemáte kde napredovať... Práve to, čím ste si prešla vo Vás zanechalo nespracované emócie, s ktorými ste sa do dnešného dňa nevysporiadala a nevedome hľadáte z toho čo Vás trápi únik...vo vnútri sa necítite tak, ako o tom píšete...Realita je iba jedna, nepíšem Vám svoj „názor“. Určite Vám však prajem, aby ste bola po ťažkých chvíľach skutočne šťastná...Závisí to však od Vás samej..

Zuzazuza

Nie, nerozchadzaj sa. Podla toho, ako vas opisujes, moze byt z toho krasny a trvacny vztah, to teraz nevies. Co Ty by si mala urobit, je nabrat odvahu a povedat mu tvoj vek. Co Ty vies, ako sa k tomu postavi. Urob to, daj tomu sancu. Povedz mu vek. Nekonci vztah.