Glauberová soľ, horká soľ

Príspevok v téme: Glauberová soľ, horká soľ
Furia

Dobrý deň, v knihe o detoxikácii organizmu som si našiel jednu očistnú kúru, ktorú práve skúšam. Je popísana aj tu:
DETOXIKÁCIA KRVNEJ LYMFY 2

www.magazinluna.sk

Ráno na lačno sa vypije roztok glauberovej soli a to vás má prehnať. Povedali mi to aj v lekárni. No mňa vôbec neprehnalo. Máte niekto s niečím podobným skúsenosť?

Diky

Furia

Tento postup je v tej knihe, ktorú čítam. Píše tam len ráno vypiť 2,5 dl roztoku tej soli (jednu polievkovú lyžicu). Nikde sa tam nepíše, že sa má toho vypiť 2 litre ...

Potrebujeme: Polievkovú lyžicu Glauberovej soli alebo Horkej soli na 2dl teplej alebo studenej vody, 4 litre pripravenej citrusovej šťavy s vodou

Ako na to: Ráno nalačno vypijeme šálku roztoku Galuberovej soli. Pol hodiny po vypití roztoku začíname piť citrusovú šťavu a pokračujeme vždy po 20-30 minútach. Celý deň neprijímame potravu, ak sme večer hladní, zjeme málo pomarančov alebo grepov. Doporučuje sa sauna alebo kúpeľ (potenie) Skôr než zaspíme, prevedieme klystír – 2 litre vlažnej vody so šťavou z dvoch citrónov.
Očistu opakujeme 3 dni po sebe, z organizmu sa odstráni až 12 litrov toxickej lymfy, ktorú nahradí rovnaké množstvo zásaditých tekutín.
Kontraindikácia : zápal slepého čreva

samozrejme

ráno??? niečo si spravil zle.. prečítaj si to ešte raz..!
za den máš vypiť v 2 litroch tej soli...
ja som miesto grepovej štavy použila pomarančovy džus,
a teda ze by som nesla na wc som s tym problem nemala..
kedze to prehana je najlepsie byť doma , čiže tu kuru robiť cez vikend..
piatok večer na lačno vypiť prvý pohár s tým že ked chces očistu, tak nezozerieš na večeru rezen, krkovičku a podobne..

skus poobede len vodu pit a večer vypiť sol... a rano je učinok zaručený...

treba aj stravu prisposobiť...

Furia

Nie, nepredávam síran sodný, ale čítam si knihu od Kataríny Horákovej, kde túto metódu spomína. Je to profesorka biológie na chemickej fakulte STU, tak som si myslel, že takému zdroju dôverovať môžem. Tu píšem, lebo žiadam o radu. Keby som propagoval predaj Glauberovej soli, isto by som nepísal, že mi to nefunguje, ale vychválil by som to do neba, aké je to super. Ináč, napísal som aj jej a spýtal som sa na to a aj na inú nezrovnalosť v jej knihe.

Kubo 11

Ten článok písal asi predajca síranu horečnatého. Chcete si zničiť zdravie ? Neverte článkom pod ktoré sa nikto nepodpíše ! Čo tak prečítať si názor na "dotoxikáciu" prezidenta Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti Doc. MUDr. Ľubomíra Jurgoša, PhD. ?
www.akv.sk