Ako dalej?

Príspevok v téme: Ako dalej?
Sophia00

Ahojte, potrebujem radu alebo mozno sa len vypisat... mam 25 r. Psychicke probelmi uzkosti a depresie vztah ktory trval 6 rokov je uplne na konci vlatne uz ani neexistuje a ja sa s tym neviem zmierit nic ma nebavi vobec nic . Velky podiel na mojom zdravotom stave ma prave moj priatel aj rodina mi hovori ze to bude premna najlepsie ze to nieje dobry clovek. Ja to vsetko viem a aj tak ho potrebujem nedokazem spat nedokazem sa na nic sustredit nedokazem si predstavit moju buducnost bez neho.. doma sa tvarim ze som silna no som zlomena uplne lieky som brala ale sama som ich vysadil cele dni som iba spla... neviem co mam robit citim sa uplne prazdna sama..za tich 6 rokov som s nim naozaj stastna nebola... vela krat ma opustil potom chcel spät ..ja sama si hovorim preco ho tak zufalo chces nic dobre ti nedal kasle na teba...no ten pocit ist dalej zivotom bez neho to je premna nemozne akoby cely moj svet moj zivot bol on pritom je len moje nestastie :(

samozrejme

nemáš čo robiť? práca , záujmy... kamošky...
sa spamätaj..! On si šťastne žije život bez teba a ty budeš revať do vankúša...? Rob so sebou niečo, .. Ukáž mu že si šťastná aj bez neho,..! Rob veci ktoré ťa bavia... ked nie si nikým zaviazana, mozeš robiť čokolvek, zameraj sa na budovanie kariery... Chod do utulku vyvenčiť psíka, granule im odnes,.. uvidíš tie psie oči, aku radosť budu mať , pomože ti to...
Hlavne nesed doma na riti, rob niečo, lebo ked sa nudíš myslis na kraviny... tvoj mozog musi byt stale zaneprazdnený niečim, nejakou činnostou,..