Samota

Príspevok v téme: Samota
Katkka3459

Ahoj, mám čerstvých 13 rokov a niekomu by som sa chcela zveriť o mojich problémoch ktoré v sebe dusím už skoro dva mesiace. Som teda žiačkou 7. ročníka a vlastne tie ,, depky ,, mám zo školy. Pred 1,5 rokom k nám prišla nová žiačka vraj integrovaná či čo je to polocigánka a nenávidí ma. Na začiatku sme si sadli ale potom sa to začalo zhoršovať a zhoršovať. Mala som na škole aj tzv. BFF ( najlepšiu kamarátku navždy). Ktorú mi asi pred mesiacom prebrala. Chodievajú spolu von rozprávajú sa o chalanoch ktorých stretli smejú sa a na mna sa z vysoka **** . No teda nevnímajú ma iba mi nadávajú chalani si ich zastávajú ( sme jediné 3 baby v triede a oni majú cca 30-40kg takže sú vážne štíhle teda neviem či sa nespolčili pre to no ja mám cca 55-60kg a som nižšia sú o niečo krajšie ako ja takže si ich samozrejme chalati pre toto zastávajú inak správanie ako budúce alkoholičky alebo štetky. ) Vysmievajú sa mi na každom slove čo poviem keď prídem do školy klepem sa ako keby bolo
- 30°C pritom mám e v tiede izbovú teplotu približdne 21 - 27°C to isté keď ma vyvolajú k tabuli odpovedať alebo napísať 2 slová podlamuju sa mi kolená a klepú ruky cítimn sa strašne mám chvíle kedy sa mi chce rozplakať ale radšej to držím až domou aby som nemala trapas a aby sa mi nikdo nevysmial. Strašne sa v triede nudím mobil ma nebaví aj keď máme v škole wifi, a neviem čo robiť hučia po mne že prečo sa na nich čumím keď idem po chodbe Áčkari ma podknú naši Bčkari im všetko hovoria lebo sú verný kamoši. Inak učím sa lepšie ako tie dve oni ledva prechádzajú ja už vyťahujem známky lebo kým som sa s nimi bavila sa urazili keď som dostala lepšiu známku ako 4. Prosím pomôžte mi nie fyzicky ale psychicky. :(

imka13

Tak to, že sa s tebou nebavia to asi moc neovplyvníš ale ak ti ubližujú fyzicky, teda ťa potkýnajú a podobne tak to rieš normálne s triednou učiteľkou. Poprípade nebolo by rovno lepšie ak by ťa prehlásili na inú školu?

SklamanyZZ

No vitaj medzi nami sikanovanymi, ja som to mal podobne na strednej, aj ked trochu miernejsie, lebo som chlap a vedel som sa branit. Odporucam sa o tom porozpravat s rodicmi a oni nech idu za ucitelkou/riaditelom. Ked toto nepomoze tak uz len zmenit skolu, ine vychodisko nie je. Ludia su svine (cest vynimkam).

Swift

To tam vyzerá na hrozný celý kolektív. Bavila si sa o tom s rodičmi? Možno by bolo dobré prestúpiť inam, snáď je v okolí iná základná škola a isto narazíš na lepší kolektív, budeš mať aj viac spolužiačok, spoznáš nových ľudí a budeš sa znova môcť v kľude vzdelávať.