Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocit na zblaznenie

Príspevok v téme: Pocit na zblaznenie
Mexol

V poslednom case som trpel bolestami hlavy,skor tlakmi za nosom smerom do stran a hore do cela,zavratmi.Na neuro povedali ze stres a nasledne zvyseny tlak.Magnesium,guajacuran,a proti bolesti mi dali ibalgin.

Dnes ked som vysiel von a zacal sa vzdalovat od domu prisiel pocit neistoty proste velmi divny pocit.Bolo to peklo,absolutne som nechapal co sa to deje,okamzite busenie srdca,panika,uzkost neviem.Potom furt tocaky a strach.Mam uz normalne strach odist z domu a niekam ist.Co ked ma to drapne vonku.

Z COHO to mam preboha?Ako sa moze za 1,5 mesiaca takto zmenit zdravotny stav?
Viete mi niekto odpovedat ci to je tlakom alebo cim.Ved mne nikdy nic zavazne nebolo?

Preco13

Panicka porucha jak vysita.ucebnicovy priklad mam to iste takze to viem na sto percent.smer psychater cim skor podotykam bude sa to zhorsovat

Mexol

A preco mi to na neurologii nepovedali nechapem,ked podla vas to je uzkost.Cize diagnoza o nicem,nieco na sposob tu mate tabletky a uz nas neotravujte.Teraz co robit neviem.Ist na psycho vysetrenie,alebo zas na neurologiu.Lebo to co mi dali nezabera evidentne,
Nechapem tie zavraty furt ako to suvisi s tou uzkostou.Ja mam pocit akoby nejakeho neuveritelna alebo ja neviem.Nemohol som nastupit do autobusu,isiel som pesi domov cez mesto asi 4km.

P3int

Prudkym stavom uzkosti sa tusim hovori ataky.Mal som kamosku pred 7 rokmi s ktorou som siel cez mesto,naraz zastala a stuhla ako socha.Pozeram na nu ze co je,ona ze nieco sa deje a potom hlava do dlani,uplne sucho v ustach a plac.
Co sa deje hovorim jej a ona uplne mimo ze ja neviem.
Je to humus ale z coho a preco to vznika myslim nevedia ani lekari.
Ja som si vzdy myslel ze to vznika s nahromadeneho sresu,

Mexol

pepe542 ako myslis ze dosledok doterajsieho zivota?Ako dlhorocne sa hromadiace problemy ci ?To ti z nicoho nic takto zacalo byt?
U mna sa najprv objavili trosku depky,potom odozneli,zacali bolesti hlavy a pred casom tak divno.A dnes to bolo uplne peklo.Niekto hovoril ze borelia aj toxoplazmoza to moze byt ,Nerozumiem sa tomu.

Kaido a co ine nasadit,alebo kde to riesit?Ved takto sa fungovat preboha neda.To mam dat vypoved a sedet doma.

ped

V jednej piesni ma zaujali tieto slová, ktoré sú pravdivé, hoci ich trochu prekrútim: you can "run" on for a long time, "run" on for a long time, "run" on for a long time, but the poison´ll cut you down:-(

Kaido

No jasne, zer syntetiku, AD s vedlajsimi ucinkami a bude ti lepsie... Len sa prosim ta tymto neriad, lebo skoncis este horsie.

pepe542

Je to anxieta - úzkosť. Vyžaduje starostlivosť psychiatra plus lieky. Mal som s tým problémy plus depresie tridsať rokov, ako následok dovtedajšieho života. Potom to bolo peklo. Teraz som bez antidepresív, dlho. Nikdy som sa nevzdal, ale chce to pekelné sebazapretie.

www.zdravie.sk