Mám sa začať malovať?

Príspevok v téme: Mám sa začať malovať?
JenniferKubi

Ahoj chcem sa spýtať ... mám 12 moja pleť nie je boh vie aká nemam akne ale dost velke pupaky ktore su dosť červené..spoluziacky ziadne problemy s pletou nemaju ... a chalani si na mna davaju komenty ze som pupaková aj ked na nich serem ....mam sa začaț malovat? Myslím len make up na zakrytie vyrážok ziadne špirály atd len make up a ak ano po pripade aky? :/ dakujem vopred za odpoved

matthiola

vyborny je tekuty puder v lekarni dostat na noc hrubu vrstvu na pupaky a kazdu noc dovtedy kym nezmizne. maminu popros nech ti kupi kremiky na plet balea ma vyborne v DM drogerii dostat SOFT&CLEAR anti pickel ten si das cez den chrani plet a je proti pupakom. hlavne nevytlacaj lebo ti ostanu jazvy a tych sa nezbavis. make up pomoze mozno acnecolor tiez v lekarni dostat ale bacha nedavaj velku vrstvu lebo mozes lisaje dostat vysujuse dost. vyber si taky aby nebol velky rozdiel od farby tvojej pleti ak si svetla nedavaj tmavsi lebo to vyzera hrozne, radsej svetlejsi nez mas plet to tak nebije do oci. vyhni sa cokolade a skus sa stravovat lahsie menej mastne veci jedz, drzim palce:)

ddffgfff

ahoj, som veľmi rada, že ti to pomáha :)) viem, aké to máme my baby ťažké, ked sme častokrát posudzované len pre vzhľad. Mne to pomohlo tak do mesiaca. A je to dobré aj ako prevencia. Obsahuje to látku, ktorá je veľmi dobrá a účinná na mastnú pleť. Prajem všetko dobré a ked sa ti podarí toho zbaviť nadobro, môžeš napísať že kedy/ po akom čase to pomohlo tebe. Ale dôležité je aj vela piť. Spraviť si z toho zvyk. Držím palce ! :)

JenniferKubi

Dakujem skusila som zacat pouzivat plet je ozaj jemnejšia a hnis s pupakou ide rychlo na povrch (nie je podkožný) chcem sa este spytat kedy sa dostavia vacsie nasledky resp. Po kolkych dnoch by mali vyrazky miznúť? :) inak dakujem uz teraz pomaha

ddffgfff

Dá sa kupiť normálne v potravinách, ja mam taku malu flaštičku len za 0,80€. Potom sa dá kupiť normalna veľka flaša. Majú ho v jablčkarňach, resp. mali by mať všade kde predávajú jablká a v bioobchodoch :) Potom môžeš aj napísať či a ako ti pomohol :) Ale nezabudni ho zriedovať- a sama si vygoogli aký je super, ja som si to nevymyslela a ozaj je to super a navyše aj lacné. Ja si malú čajovú lyžičku dávam aj do čaju a normálne pijem. Pokožka bude na dotyk okamžite jemnejšia. Ale dobre ti tu radí aj tá, čo vraví, že veľa piť a byť na čerstvom vzduchu a samozrejme, aj strava robí svoje.

JenniferKubi

Ešte dotaz (o jablcnom octe som este nepocula) da sa kupit v drogerii alebo sa pouzivaaj do jedal a da sa najst normalne v potravinách?

hurmikaki

zlatko, nemaľuj sa len preto že ti nejakí retardi - deti- pubertiaci,..
povedali že si "pupáková" make-upom to nezakryješ, budeš mať hrbole ajtak... treba dodržiavať zdravú životosprávu, obmedziť sladkosti - lebo tie sposobuju vyražky.. ja napr. nemám s pleťou problemy, ale ked na mna príde chut a požeriem sladkosti, celu čokoladu atd.. tak na druhy den rano sa zobudím s mastnou pleťou a vyrážkami..
treba dodržiavať pitný režim, pravidelný pobyt na čerstvom vzduchu, prechádzy, beh... aby sa tvoja pleť okysličila..
aj ked sa nemaluješ treba pleť čistiť- pleťoťou vodou,každy večer pred spaním a naniesť si jemný krém, ktorý ti neupcha póry..

ddffgfff

Toto je prirodna, lacná a najlepšia pleťova voda = zriedený jablčny ocot.

Dobrá je aj Bioderma, ale tá je už o dosť drahší špás.

ddffgfff

Ahoj, na vyrážky, mastnu pleť a upchaté pory je SKVELY a najmä veľmi LACNY jablčny ocot. Vždy ho však zrieduj vodou v pomere 2:1 (napr. 2PL vody a 1PL jablcneho octu). Uvidiš že budeš mať po ňom pleť ako detsku prdelku, mne spravil zazraky s vyražkami na chrbte.