Ahoj chcem sa spýtať ... mám 12 moja pleť nie je boh vie aká nemam akne ale dost velke pupaky ktore su dosť červené..spoluziacky ziadne problemy s pletou nemaju ... a chalani si na mna davaju komenty ze som pupaková aj ked na nich serem ....mam sa začaț malovat? Myslím len make up na zakrytie vyrážok ziadne špirály atd len make up a ak ano po pripade aky? :/ dakujem vopred za odpoved
Mám sa začať malovať?
Alpu by som na plet nedavala, obsahuje alkohol a hrozne vysusa, cim je pokozka viac vysusena tym viac produkuje maz a o to viac sa robia vyrazky. Nejaky jemny mejkap pouzivat mozes, vyber si hlavne dobru farbu nech neposobis ako maska.
celebrita úplne súhlasím s teobu dievčatá by sa vôbec nemali make-upovať a nechať pokožku tak aj ked má pupáčiky
nie, v tvojom veku sú vyrážky úplne normálne. keď si na ne začneš dávať nejaký ťažký make-up aby si ich prekryla tak ti nebude môcť pokožka dýchať a budeš ich mať ešte viac
Ahoj nezačni sa malovať prirodná krása je ovela lepšia a make-up ti bude iba škodiť nechaj to tak a nevšímaj si to a skús si tie pupáčiky potierať niveou
Dakujem za radu :)