Ahojte,
Mám 14 a často sa mi stáva, že mávam emocionálne záchvaty, väčšinou zo svojej váhy.... Proste to prebieha tak, že konečne si myslím, že som schudla, lebo sa mi to zdá a postavím sa na váhu a bum, za mesiac kilo a pól hore.. Už ma to fakt nebaví, za rok priberiem aj 10 kíl..... No a potom to príde.... Začnem revať, nedá sa to zastaviť, rozmýšľam, že prečo žijem a začnem si ublizovať... Začnem sa poväčšine biť a fackovat, ale včera to už bolo horšie... Chcela som si trošku porezat ruku, tak som hľadala ziletku, ale nikde som ju nenasla, tak som si proste po ruke začala ryť so spendlikom... mala som dosť červenú ruku, aj teraz mám a aj kus krvy vitieklo.... Od včera mi proste vpadlo do hlavy, že nebudem nič iné jesť, iba obedy v škole, aby si nikto nič nevšimol a nechcem nič jesť... ale len keď sa priblížim k jedlu, pretože som hladná, tak ma prepadne ta bolesť na zápästí a mám chuť sa ísť rezat za trest.... co mám robiť ? Naozaj som sa snažila schudnúť, cvičila som a nezabralo to.... Vážim až 93.3 kg a obvod pásu mám 103cm.
Emocionálne záchvaty
ahoj,nič si z toho nerob, určite ak budeš takto nepravidelne jest tak priberieš... ja osobne som mala tiež problem s vahou síce som nemala 90kg ale mala som 76 ale tak to zavisi aj od toho ako si vysoka ale predpokladam že v 14 moc vysoka nie si... si vo vývoji tak určite nedrž drasticke diety... pohyb ti stačí+ pravidelne jest male porcie a tak 2 hodiny pred tym než si naposledy pojdeš lahnuť papaj... určiťe nerob to ako sa hovorí že po 17 nejedz lebo to je daľší faktor ako sa ti môžu pomaličky ukladať tuky... teda ak nechodíš spa´t o 19 tej... naozaj pomaličky by si mala chudnut ale neprehanaj to... ja som schudla iba tym že som pila vodu a už mi ani sladene napoje nechutia dam si iba ked mam chut :d a inak sa neprejedam ako pred tym ale jem všetko čo mi chutí v menších porciách a takto som za pol roka schudla 12kg... je to síce dlhý čas ale zdrave... dufam že som aspon trošku poradila
Pre nás sociopatov/psychiopatov je to niečo nepredstaviteľné. Som rada, že som jedna z nich.