Vo februari sme sa stahovali, preto som musel zmeniť školu. Zo začiatku sa so mnou všetci bavili a potom sa už so mnou bavili menej. Neskôr si zo mna začali robiť srandu niektoré dievčatá. Najskôr som si hovoril že to chce čas. Ale už tam chodím 3 mesiace a stále sa somnou skoro nikto nebaví. Možno to je aj preto lebo sa ja veľmi dobre učim a oni nie. Vždy mi hovoria že som bifloš, že sa učim doma 5 hodím a podobné blbosti. Niekedy keď prídem tak nadávajú že som prišiel. Proste sa so mnou nikto nebaví
V škole sa somnou nikto nebaví
Ahoj, nič si z toho nerob ani so mnou sa v deviatej triede nikto nebavil. Vykašli sa na nich máš celý život pred sebou a nájdeš si aj dobrých kamarátov, takých ktorý ti za tto budú stáť.
Rady iných ti v živote pomôžu asi tak ako nebožtíkovi zimník. Nedaj na nich. You don´t need a second opinion!
závisť, nepotrebuješ ich k životu... venuj sa svojim zaujmom, koníčkom, ... medzi hodinami sa pripravuj na dalsiu hodinu, chod preč z triedy, ignoruj ich...
z toho co ty tu pises je velmi tazke zistit co sa vlastne deje, hladaj dobreho psychologa, skoda tvojho zivota
dobre by bolo vediet pricinu, zajdi za psychologom, mozno sa nad tebou zlutuje
So mnou sa v škole tiež nikto nebavil. Nemali ma v triede radi a vysmievali sa zo mňa. Celé tie roky ma to trápilo. Mala som z toho neskutočne silné depresie, chcela som sa aj zabiť a preto som strednú nedokončila. Až neskoro som si uvedomila, že som sa nimi nemala nechať zmiasť. Táto skúsenosť s psychickou šikanou, spôsobila, že nemám nad ľuďmi absolútne žiadne zľutovanie, nech im spravím čokoľvek.
Nemám žiadne svedomie. Som im vďačná za to, že ma zmenili.
Tvoji spolužiaci sú úbožiaci, keď ti toto robia. Pamätaj, si lepší než oni. Nedovoľ, aby ťa zrazili na dno, postav sa im. K takýmto ľuďom sa musíš ubrániť, ako sa dá. Aj bitkou. Bez zľutovania. Nauč sa byť k takýmto ľudom krutý. Zaslúžia si to.