Veľmi čudný názov viem, no ako to lepšie napísať. Som človek, ktorý sa k sebe snaží byť maximálne úprimný. prajem len dobré druhým, neubližujem zámerne, snažím sa druhých podporovať v rámci svojich možností, ľudia ma majú radi i ja veľmi dokážem milovať. Nemyslím o druhých zlé a keď zachytím niečo v hlave o druhých škaredé, že sa mi rodí okamžite analyzujem a hneď zametám svoj prah. Nesúdim a odpúšťam však nezabúdam, hlúpy človek nie som, kto mi raz ublížil má odpustené, určite aj jemu bolo ublížené, nezabúdam však a isto sa s ním už kamarátsky nezblížim. Takto vyzerá môj vnútorný svet keď jednám a som v činnosti cítim ľahkosť, ako pierko väčšinou a mám niekedy pocit, že aj ľudia sa odo mňa učia tento pohľad. Však mám chvíle(každý deň) kedy príde prázdno a úzkosť a užijem nejaké tlmivé lieky a v poslednej dobe mi robí úľavu kradnutie. Nemám nedostatok peňazí mám sa dobre. Mám milujúcu rodinu a toto o mne nikto nevie. Je to veľmi škaredé čo robím ale spôsobuje mi to úľavu. stav úzkosti alebo ako to pomenovať mám každý deň a niekedy je to neúnosné. Popísať by sa to dalo ako stres zo života proste len z čistej existencie nekľud, nepokoj, akoby ma ťažil život, Je toto úzkosť? Alebo čo to je? niečo ukradnem tak sa mi veľmi uľaví. Je tu niekto na tom podobne? Beriem antidepresíva prvý týžden ale asi mi nesedia a odvtedy aj kradnem. Súvisí to nejak? :o
Ešte chcem napísať, že vyberám si kde ukradnem, ukradnem tam, kde to teda očividne chýbať nebude. Nechcem nikomu ublížiť.
úľava v nekalosti
hľadám na slovenských stránkach no iba sklamanie, nič tu nie je samé magazíny a evy, divy a modrekoniky a nič poriadne. ani nemám šancu zistiť prečo mi robí dobre tento pocit, čo za tým je. ako že by to bola depresia a žeby to bol môj spôsob ako depresii na chvíľu uniknúť? nechem si to omluvať ale je pravda že si kúpiť môžem v podstate čo chcem lebo nemám sa zle..žeby dôvod krádeží bol nedostatok peňazí.
lenze aj sa vravi, ze doftedy sa chodi s dzbanom po vodu, kym...
áno, robia, ale to ma neospravedlňuje. ja to fakt nerobím preto aby bola spôsobená niekomu škoda, aj si vyberám kde, aby za to nebol potrestaný zamestnanec, že chýba niečo, proste tam, kde je toho veľa a rýchlo sa to stratí. nechodím z alobalovou taškou alebo s nožnicami..proste drobnosť, čo sa mi hodí, šup niekam, ten pocit potom to je ako výhra :/
mnoho ludi robi skarede veci (a vobec o tom nevedia) :o, lepsie povedane ani nechcu vediet,
Kleptománia ma napadla ako prvá, ale tá to nie je. Tam sú tie pocity iné ako mám ja. Ja si to uvedomujem, že kradnem, premyslím, to napätie, ktoré v tom okamihu prežívam ma vytrhne z reality a keď sa mi to podarí mám veľmi dobrý pocit. Kleptomani kradnú veci ktoré ani nepotrebujú, ja sa z tej veci teším, premyslím si to a to nutkanie nie je až také silné že by sa to nedalo ovládnuť.
Nazýva sa to Kleptoman je to choroba ale .....