Co s kuceravmi vlasmi?

mimicek

Na vlnité, suché, kučeravé vlasy je fantastický Schwazkof šamón i balzám na spevnenie a tvar kučier taft Curly look! Základ je česať sa len pred umytím vlasov a sem tam streliť si proteinovú masku! ODPORÚČAM!!!

dadi

skus pouzivat vosk na vlasy.po umyti si nechaj vlasy volne schnut a este do trochu vlhkych vlasov si daj vosk na vlasy.vlasky ti oziju a pekne sa skuceravia:) osvedcil sa mi vosk z DM drogerie Balea. Je dokonca lacnejsi ako ostatne (pouzivala som najskor taft) a podla mna je omnoho lepsi.

Slaninnka

Ja pouzivam na konceky masku od Sea of Spa a som s nou spokojna,vlasy su po nej zdravsie a celkovo hebkejsie a lepsie drzia tvar.

nikaa

a neviete niekto nejaku masku na polamane vlasy a rozstiepene konceky ?a co je lepsie na znicene vlasy maska alebo sampon ?

oopppaappa

ja si neviem predstaviť, ze by som si nerozčesala vlasy hned po umytí..ved by som ich mala totálne dokudlené..suché si nikdy nečešem..!! to by som fakt vyzerala ako ježibaba

sisiiiinka

Vam co napadlo ? vsak vlasy sa rozcesu ked su este mokre a nebudes mat ich ako hniezdo a po 3 hodinach chcete rozcesavat sak to vtedy vlasy uz budu suche a vtedy vam budu stat jak jezibabe ked ich rozcesete ...vlasy sa vam len rozpiria...odskusane z vlastnych skusenosti