Vie mi niekto poradit co s mojimi nemoznymi vlasmi?Nemam ich ani rovne ani uplne kucerave, take nieco medzi.Su velmi suche, po umyti si ich rozcesem a dam tuzidlo na kucerave vlasy ale nevyzera to velmi dobre, je to taky neupraveny look..
Co s kuceravmi vlasmi?
mimicek nevies nahodou orientacnu cenu?
Na vlnité, suché, kučeravé vlasy je fantastický Schwazkof šamón i balzám na spevnenie a tvar kučier taft Curly look! Základ je česať sa len pred umytím vlasov a sem tam streliť si proteinovú masku! ODPORÚČAM!!!
Ten vosk je celkom dobry napad,ja to tiez pouzivam a pouzivam Wella na lesk vlasov
Ja pouzivam na konceky masku od Sea of Spa a som s nou spokojna,vlasy su po nej zdravsie a celkovo hebkejsie a lepsie drzia tvar.
a neviete niekto nejaku masku na polamane vlasy a rozstiepene konceky ?a co je lepsie na znicene vlasy maska alebo sampon ?
mne sa osvedčil ten zeleny sunsilk na kučeravé vlasy--šampon
baby a ake pripravky pouzivate na kucerave vlasy aky sampon je na ne najlepsi ?
ja si neviem predstaviť, ze by som si nerozčesala vlasy hned po umytí..ved by som ich mala totálne dokudlené..suché si nikdy nečešem..!! to by som fakt vyzerala ako ježibaba
Vam co napadlo ? vsak vlasy sa rozcesu ked su este mokre a nebudes mat ich ako hniezdo a po 3 hodinach chcete rozcesavat sak to vtedy vlasy uz budu suche a vtedy vam budu stat jak jezibabe ked ich rozcesete ...vlasy sa vam len rozpiria...odskusane z vlastnych skusenosti