Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co s kuceravmi vlasmi?

mojka

Takze zakladne pravidlo kuceravych vlasov: rozcesavaj si ich vylucne MOKRE! na suche ani len nepomysli. ja si na ne potom zvyknem davat gel a odspodu si ich akoby pokrcim a potom su krasne kucerave. poprip si ich mozes hned mokre aj nalakovat lakom na vlasy . budu mat super tvar, ktory vydrzi.no a ak ich mas kucerave, tak by som ich mokre ani nedavala do gumicky. okrem toho, ze sa ti zdeformuje ich tvar, nic tym nevyriesis. nechaj si ich len tak uschnut.....a uvidis, ze bude dobre..budes mat svoj prirodzeny tvar vlasov, ktory pristane k tvojej tvari:)

lia1

ja mam presne take vlasy ja ked si ich umyjem tak si ich rozcesem a este mokre si ich dam do gumicky a vcetko zasponkujem vratane ofiny ak ju mas spravim si tak povediac taky uliz pockam take 3 hodinky a potom rozpustim ofinu budes mat rovnu a vlasy pekne kucerave fakt to dobre vyzera vyskusaj.

lea

nechapem preco nerozcesavat po umyti. vsak ako si ich mam fukat cez gulatu kefu ked nie su rozcesane. a to mam dlhe vlasy skoro po pas - polokucerave, ale nenavidim to, vzdy si ich zehlim. aj kadernicky mi ich vzdy rozcesu predtym ako ich fukaju

tinka *

Ahoj ja mám tiež také polokučeravé vlasy a určite súhlasím s babami, nikdy po umytí nerozčesávaj.Ja si ich umyjem, dám si bud tužidlo alebo vosk na kučravé vlasy, trošku prefúkam a nechám uschnúť. Češiem ich iba vtedy ak si ich potom vyžehlím na rovné. Keby si ich umyjem, rožčešiem a nechám len tak, fuuuu tak to by bola fakt hrôza, ježibaba :-)))

slanka

Sisa zblaznila?Rozcewsavat vlasy po umyti je nezmysel ako dvere a zvlast pri kuceravych vlasoch-zbytocne ich nicis.Ked ich mas take medzi,tak sa najskor rozhodni ci ich chces mat rovne alebo kucerave.Pri rovnych alebo vyfukaj cez gulatu kefu a pouzi tuzidlo,pripadne iny pripravok ktory ich ochrani pred teplom a vlhkom aby sa neskuceravili a ked chces mat kucerave tak ja ich najkor troska prefukam studenym vzduchom a necham volne doschnut-sa mi spravia vlnky,ktore dotvarujem voskom na kucerave vlasy.Ja to takto striedam podla toho ci mam chut na rovne alebo kucerave.Ak chces trvalo kucerave,tak odporucam ist ku skusenej kadernicke na slabucku trvalu,ja som na tom bola asi pred dvoma rokmi a mala som take rozkosne vlnky.

malinka

polokucerave vlasy urcite nerozcesavaj hned po umyti, tak 3 hodinky pockaj, inac budes mat na hlave poriadne hniezdo