Som fakt tucna? Plnostihla?

Príspevok v téme: Som fakt tucna? Plnostihla?
Ninusinka

Ahojte.
Vek: 19
Vaha: 50 kg
Vyska: cca 164-166 cm
Obvod stehien: 53-55 cm
Obvod pasu (boky): cca 95 cm
Obvos bruska : 63 cm
Prsia: mam A. Su take malicke,ze nosim len sportove podprsenky... Nie a nie narast.

Jeden typek mi povedal,ze mam tucne nohy. Kupujem si oblecenie XS alebo S.
Naozaj mam tucne nohy? Podla neho som vraj (citujem) "tucna bomba" a vraj mam namiesto noh "syrove palicky". Citate spravne.
Co myslite, som tucna alebo plnostihla? Akoby ste mi popripade pomohli schudnut minimalne 1 cm zo stehien? Od zajtra pojdem behat. Hrozne sa ma to dotklo. Co si o tom myslite vy?

hanavbd

no skoro presne si ako ja s mierami. :-) len ja mám 27 rokov a 163 cm, inak rovnako. proste sme také typy postavy, že prsia mini a ten zadok je ozaj pomerovo trocha väčší. ale nevidela som ťa, takže neviem ako to vyzerá na tebe, len podľa seba hovorím. ja neoblečiem s a xs už vôbec nohavice, len 38. zato podprsenku si dávam normálne, nech mi aspoň opticky vyrovná, ale mám trocha voľno v košíčkoch. z vlastnej skúsenosti viem, že aj keby si schudla, nezískaš tým veľa. mala som aj 45 kg a zadok sa zmenšil, ale prsia skoro žiadne, som si vypchávala podprsenku. proste takto to máme rozložené v postave. ale nie je to u teba žiadna katastrofa, však nemáš 60-70 kg. stačí sa ti udržovať, aby si nepribrala viac, si v pohode s váhou. hlavne sa nestresuj kvôli nejakému úbožiakovi. keď niekto je toto schopný povedať žene, tak to veľa vypovedá o jeho inteligencii a úrovni. niekto taký proste nemôže ovplyvňovať ako sa cítiš. vôbec mu nejde o teba, tak ho môžeš mať na háku. ja by som sa nad podobnými individuami vôbec nezamýšľala. tipujem, že ani sám nevie, čo hovorí, však povedať o 50 kg žene, že je tučná nemôže proste nikto normálny. takže pohodka :-)