Priateľova kolegyňa, ktorá sa mimochodom ide vydávať, ma nenávidí..
Je to dosť vidieť na jej správaní, na pohľade.. Je ku mne odmerana, stále si ma obkukáva..
Som človek ktorému dosť záleží na tom co si iní myslia, aj keď viem, že by mi to malo byť jedno.. Ale chcem vedieť, prečo to tak je.. Prečo to robí.. Pri najbližšom stretnutí sa jej toi plánujem opýtať, len neviem kedy k tomu dôjde.
Ak vás napadne že ma podvádza, nepodvadza. Z prace chodím po neho a sme spolu vkuse.. Aj všade chodíme spolu takže tak.. Len nechápem jej správaniu, ďakujem za odpovede.
Priateľova kolegyňa
Mne by bolo vrcholne trápne sa jej niečo také pýtať. Čo myslíš, že čo ti povie aj keby ťa neznášala, že áno samozrejme nemám ťa rada? Po prvé strapniš sa len ty sama a po druhé to môže strapniť aj tvojho priateľa. Pokiaľ je vo vašom vzťahu všetko v poriadku, tak nevidím dôvod prečo mám s niekým druhým riešiť prečo na mňa krivo pozerá alebo sa nejak chová. Keď si jej nič neurobila alebo nepovedala v minulosti, tak je to len a len jej problém a nech sa pozerá koľko chce.
Ľudia sa pozerajú, to chceš vždy každého riešiť?
Neviem, niekedy veľmi uvažujem ako žena nad tým aké hlúposti dokážu iné riešiť, prípadne ešte aj vo vzťahu s mužom a potom sa čudujú ak im krachne ten vzťah.
Nechapemtomu:
pokojne to môže byť tak, že priateľova kolegyňa na Vás žiarli, závidí Vám (v štýle "čo na nej vidí"), lebo aj keď sa ide vydávať, nemusí byť šťastná a ťažko znáša to, že máte niečo čo ona zrejme nemá - Váš priateľ sústreďuje svoj záujem iba na Vás...
Opýtajte sa jej a uvidíte, čo Vám odpovie...možno zahrá divadlo a možno bude úprimná...
Ženy sa zvyknú veľmi porovnávať a nenávidieť krajšie a úspešnejšie. S tým neurobíte nič, ako neurobíte nič s tým, aby vás mali všetci radi. Možno skúste dať priateľovi viac slobody. Nevidím dôvod k tomu, aby ste boli nonstop spolu pre prípadnú príležitosť k nevere. To určte zdravý vzťah nie je.
Robite chybu ak sudite vztahy podla fotiek na fb...tam sa mnohi hraju na super dokonale vztahy ale realita je casto kruta.
FB je len ako vyklad krasne fotky a videa ako najkrajsi tovar na figurinach ale v predajni vyber tovaru nanic.
Predstieranie niecoho co nieje. Kto je stastny vo vztahu nemusi to ukazovat vsetkym cez fb proste ten vztah zije bez reklamy aj tak a ti dvaja si to uzivaju bez divakov (fb,instagram)
Nechapem tomu aj ked sa jej opytas pravdu ti nepovie co si myslis ze sa jej to bude chcet vysvetlovat ?? Budes vyzerat nanajvys divne ked sa jej to spytas ako nejaka ziarliva slovenska hus. A pokial nerobis vo firme svojho frajer nemozes vediet ako to tam je ked si tam neni.. Ja som videla na vlastne oci ze podvazali taky ludia o ktorych by to clovek v zivote nikdy nepovedal...fakt....presne ako tu pisali facebookove fotky dokonale ako z romantickeho filmu dom rozostavany, vylety fotky s ciest a chlap zahybal kade chodil a vlastne vo vztahu vobec nebol stastny...
moja kamaratka je zasnubena s chlapom stavaju dom a on sa kurvi kade moze... ona si koli domu vzala este druhu robotu a mysli si ze sa zmeni ten jej vykvet... co ti poviem.. nikdy nehovor nikdy.. a v praci spolu ludia travia vela casu...tiez sme mali vo firme pripad ze zenaty chlap si zacal s jednou mladou na pracovisku .....
Podla mna to bude uplne jednoduche, proste si jej nesadla a si jej nesympaticka, to sa stava a nemusi mat na to ziadny vazny dovod
Nick realitadobrerano
Ty si dobre paranoidny a domyslavy!
Uved priklad
Ako vies, ze s nim nic nema? Robil som v praci, kde som videl, ako sa kolega s kolegynou zamkli na wc pocas pracovnej doby a ona mala za 3 mesiace svadbu so svojim snubencom. Pozeral som na nu ako puk potom, lebo som nechapal, ze toto dokaze zena urobit...
j''b na nu co riesis?.....moze ti byt ukradnuta...