Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľova kolegyňa

Príspevok v téme: Priateľova kolegyňa
Nechapemtomu

Priateľova kolegyňa, ktorá sa mimochodom ide vydávať, ma nenávidí..
Je to dosť vidieť na jej správaní, na pohľade.. Je ku mne odmerana, stále si ma obkukáva..
Som človek ktorému dosť záleží na tom co si iní myslia, aj keď viem, že by mi to malo byť jedno.. Ale chcem vedieť, prečo to tak je.. Prečo to robí.. Pri najbližšom stretnutí sa jej toi plánujem opýtať, len neviem kedy k tomu dôjde.
Ak vás napadne že ma podvádza, nepodvadza. Z prace chodím po neho a sme spolu vkuse.. Aj všade chodíme spolu takže tak.. Len nechápem jej správaniu, ďakujem za odpovede.

Bitch

Realitadobrerano,,,
Nehovorím že nie ale skôr je to o nefungujucich manželstvách a o Tom že im niečo chyba pri tej žene napríklad a hľadajú to inde... Na toto je veľa vysvetlení a možnosti prečo ju nenávidí naozaj je najlepšie sa spýtať dotyčnej ženy pretože mne sa stalo to podobné a to kvôli tomu, že mám naj kamaráta a ten má priateľku a tá na mňa žiarli pretože má zo seba asi komplexy a neverí si, a tomu kamarátovi sa páčim aj sme spolu chodili ale nebolo to ako pred tým

realitadobrerano

bitch to ze sa niekto vydava alebo zeni v dnesnej dobe absolutne nic neznamena... poznam xy zenatych co to doma trpia len aby sa nepovedalo na oko si kazdy mysli aky su uzasny par facebook plny rodinnych vysmiatych fotiek.... a ten muz ma mileniek habadej a hlupa zena o tom nevie.... preberte sa....

Bitch

Podľa mňa žiarli či už kvôli tomu že možno niečo cíti k tvojmu priateľovi ale to asi nie je možné keďže sa vydáva alebo sú aj kamaráti a nie je to ako predtým ... Alebo ma na teba negatívny názor kvôli vzhľadu/spravaniu