Hľadám kamošku

Príspevok v téme: Hľadám kamošku
Kaja535

Ahoj. Toto asi nie je najlepšie miesto, kde hľadať kamarátky, ale možno sa predsa len pošťastí :) Mám 18 rokov, bývam v Šenkviciach, a tento rok maturujem na gymnáziu (od dobroty neviem, čo s týždňom akademického voľna :D). Rada varím, športujem, cestujem, spoznávam nových ľudí, kreslím, rada sa učím (čestné pionierske) a tak, v akejkoľvek činnosti sa viem nájsť :) Išla by som do útulku vyvenčiť psíka, korčuľovať sa, prejsť sa na Slavín, alebo niekam ďalej vlakom. Kamarátky, ktoré mám uprednostňujú život cez sociálne siete a sú lenivé vytrčiť päty z domu, keď nemusia :/ A zo mňa sa stáva dačo podobné, lebo samú ma nič nebaví. Tak ak by sa niekto našiel, kto má rád dobrodružstvo, zábavu, priateľské rozhovory, napíšte koment, budem sa tešiť :) okolie Trnavy, Senca, Bratislavy, alebo aj Košice, diaľka mi nevadí, som vášnivý cestovateľ :) prípadne ak je tu nejaký maturant, mohli by sme si témy prejsť spolu :P alebo v rámci prokrastinácie dať maratón nejakého seriálu, lebo už ani to ma neteší bez priateľov... :)

Bebe09

Ahoj tak ja budem mať 16 a kľudne by som sa skamarátila ... Síce nie som úplne najchudšia ale máme spoločné aktivity

Kaja535

neviem ako to tu funguje, dala by som aj svoj mail, fb, insta, čokoľvek keby tam nemám celé meno aj s fotkami :D tak skúsme cez provizorný a tam môžem poslať odkaz na dačo skutočne moje --> karla535@centrum.sk :)

Mke

Ahoj nie som sítce dievča, ale tiež som zo šenkvíc a súhlasím tu sa s nikým nedá nič. Nehaj mi svoj mail ak chceš môžme aspoň pokecať niekde po večeroch keď sa budeme nudiť :D mám 20.