Mizeria

Príspevok v téme: Mizeria
Hermes

Ani neviem ako zacat.Precital som snad 30 diskusi na rozne dusevne problemy a zavidim ludom co sa z toho dostali a je im lepsie.
Po mesiacoch trapenia a prezivania a skusania roznych vitaminov a kombinacii som dospel k zaveru ze uz nevladzem a psychiater ma neminie.Skusal som aj alkohol ale to zabera len chvilu.
Cez noc strach zaspat,knedla v krku,ABSOLUTNA BEZNADEJ,uzkost strach z niecoho co sa neda pomenovat.
Bol niekto z vas hospitalizovany kvoli niecomu podobnemu,existuje nejaky 24 h stacionar alebo ako to nazvat proste aby clovek nebol s mizernym stavom sam.Nemam samovrazedne sklony,skor naopak zivot mam rad,chcem zit a dychat normalny clovek ale som ako o krk v betone.
Citim sa zoslabnuto,niekedy malinko lepsie ale potom zas pad.
Pre chvilou bolo uplne zle,teraz lepsie ale viem ze dnes pride cez noc zase velka mizeria.
Su chvile ked sedim aj o tretej rano na posteli a najradsej by som sa zobral a siel niekam na psychiatricku pohotovost.
Netvrdim ze som skakal od stastia cely svoj zivot ale co sa deje vo mne posledne 2 mes je uz nad moje sily.

xyz xyz

citanie Ti pomoze tak na chvilu a mozno vobec, pretoze kazdy pripad je individualny, tiez neviem, co s tym robit a nevidim vychodisko...