Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovražda

Príspevok v téme: Samovražda
Rolandke

Dobry deň neviem prečo píšem tu ale asi to potrebujem dostať zo seba.
Volám sa Roland, mám 20 rokov
Nevidim zmysel života premýšľam každý večer či a ako ukončiť svoj život.
Dôvod ? Nenávidím sám seba nemam žiadnu budúcnosť, kamarátov (tých na sociálnej sieti nepocitam to nie su kamaráti) veľa krát som sklamal rodičov a zvyšok rodiny
Aktuálne som v zahraničí prišiel som tu za prácou dúfal som že sa postavím na vlastné nohy ale znova som zlihal z práce a vyhodili keďže mi dali test na drogy a mal som pozitivni test na marihuanu ( ak si zahulim joint tak jedine vtedy zabudnem na moje problémy ) bohužiaľ bola to náhoda že na test vybrali mňa ale asi to tak malo byť.
Nemám žiadne hobby a aktuálne ani peniaze na nájom či jedlo ( rodina by mi určite pomohla no už nemam silu niečo od nich žiadať pomohli mi veľmi veľa krát )
Jedine čo ma drží pri živote že si neviem predstaviť ak by sa cela rodina dozvedela o smrti keďže ich veľmi ľúbim a viem.že an oni mňa
Čo už aj taký je život chcel som sa len podeliť s mojim príbehom ľudia keďže ja ten svoj už mám pred koncom... buďte k sebe láskavý a nerobte v živote chyby ako ja

jeronimo

nemajte v živote veľké očakávania ale majte ešte väčšie. Nie, to je blbosť. Buďte spokojný, pokorný, skromný, ďakujte za to čo už máte. Je to len vaše rozhodnutie a inak celý život rozhodujeme o niečom. Každý deň máte na výber. Vyberajte s rozumom a ak máte blbé pocity, tak tie vás môžu ovplyvniť zlým výberom.
ak sa naozaj ide niekto zabiť, tak dajte mi prosím vás vedieť. Chcel by som to vidieť na vlastné oči. Budem pri tom ako duch, ako keby som tam nebol, ja len by som to chcel vidieť. Nič viac nič menej. A myslím to úplne vážne.

ped

To máš kámo tak, že či robíš chyby, či chyby nerobíš, tak aj tak raz pôjdeš hore fujarou. Keď nemáš energiu, tak si daj nejaký doping a nie že už nevládzem a pod. Pozri sa na ten obrázok, čo u nás robia mimozemšťania a ešte tvrdia, že to je len čaj a pritom si spievajú, že nájdeš ma v krčme pod stolom? Tak na čo tu liezli? Ako teraz čo? Vitajte, dajte si polievku z červíkov, lebo je to kvalitná bielkovina? Však z tej ich logiky sa nedá vyjsť, my sme iné svety. Pošaleli, ale tak už ich pohostím, už keď sú tu.

girl787

rada by som ti napisala niečo povzbudivé ale bohužial som natom rovnako...:/ stým rozdielom že ja mam jeden cieľ ktorý chcem dosiahnuť..keď sa mi toto čo mam v plane nepodarí vtedy to už naozaj ukončim..ja nebudem žiť život ktorý sa mi nepači lebo vela veci mi nevyšlo..toto musi..keď nie tak....:/
jedine čo ti môžem poradiť je že skus si najsť niečo čo ti bude robiť radosť..začni si veriť že to čo chceš dokážeš..

Tomas12345

(Dôvod ? Nenávidím sám seba nemam žiadnu budúcnosť, kamarátov (tých na sociálnej sieti nepocitam to nie su kamaráti) veľa krát som sklamal rodičov a zvyšok rodiny )

Kamarátov nemám ani ja, mám iba tých internetových ale stačia mi. To co si o tebe myslí rodina, nie je podstatné. Tvoje stastie nemôže závisiet od toho co si o tebe budu ostatní mysliet.

(Aktuálne som v zahraničí prišiel som tu za prácou dúfal som že sa postavím na vlastné nohy ale znova som zlihal z práce a vyhodili keďže mi dali test na drogy a mal som pozitivni test na marihuanu ( ak si zahulim joint tak jedine vtedy zabudnem na moje problémy ) bohužiaľ bola to náhoda že na test vybrali mňa ale asi to tak malo byť. )

No tak v prvom rade musíš prestat s marihuanou, lebo je to droga ktora len spraví človeka zavislym. Ponuky práce je veľa, takže nebudeš mať problem si niečo najst, a dokial si pracu nenajdes tak mas právo dostávat podporu od štátu.

(Nemám žiadne hobby a aktuálne ani peniaze na nájom či jedlo ( rodina by mi určite pomohla no už nemam silu niečo od nich žiadať pomohli mi veľmi veľa krát )

No tak to je velmi zle, ked nemas v zivote ziadne hobby co by ta tesilo. To ta v zivote naozaj nic nebavi ? Nemas radost uz ani z pozerania TV, jedla, sportovania, či čítania kníh a pod ? Naozaj si nič nevies najst co ta bude baviť a robiť ty radost ?

(Jedine čo ma drží pri živote že si neviem predstaviť ak by sa cela rodina dozvedela o smrti keďže ich veľmi ľúbim a viem.že an oni mňa
Čo už aj taký je život chcel som sa len podeliť s mojim príbehom ľudia keďže ja ten svoj už mám pred koncom... buďte k sebe láskavý a nerobte v živote chyby ako ja)

Robíš v podstate problémy z niecoho, co v skutocnosti nie su naozajstne problemy. Nepoviem kebyže si nejako nevyliecitelne chorí, ale ty si v podstate zdravý mladý chalan, takže nemáš problém s tamtými vecmi dačo spraviť.

Moc sa trápiš pre materiálne veci, Rovnako som to mal aj ja tak, ale odkedy som sa začal viac venovať nabozenskym veciam, odvtedy som sa prestal trápiť pre materialne veci. Len vtedy môže clovek byť naozaj stastný.

Aliss

A mas vobec volu s tym nieco urobit? Lebo zabit sa je strasne easy :) Ja byt tebou, postavim sa celom vsetkemu. Ako prve, splachni marisku. Zo zachoda, zo svojho zivota, do vesmiru. Nepotrebujes ju. Ja by som ju davala hulit len tazko chorym. Inak ju zdravy clovek nepotrebuje, lebo nesmierne ovplyvnuje jeho zivot. Odskusane, takze nepisem na zaklade "jedna babka povedala". Na najom a jedlo nemas, ale stavim sa, ze na marisku hej :) Kasli na to. Vazne. Potebujes cistu hlavu, nie mat otupenu mysel. Rodicom by si sa mal priznat co sa stalo. Kazdy robi chyby a pokial to uprimne olutujes, ze co sa stalo, vypocul by si si maximalne nejaky ten pačung a tot vse. Urcite sa ti chrbtom neotocia. Pozbierat sa musis sam, nikto to za teba neurobi. Hobby si mozes vzdy najst, priatelov tiez, pracu tiez. Tak prosim ta nevesaj hlavu, nefnukaj uz a rob nieco. Nehul, nemysli na to ako si vsetko dokakal ale ako mozes vsetko napravit :)

naivkasprosta

A co tak namiesto konca skusit radsej novy zaciatok? Urobit hrubu ciaru za vsetkym, co bolo a ked uz by tam muselo byt to fajcenie, tak potom radsej iba obycajne cigarety a bez tej marihuany, tym sa obrnis proti dalsiemu vyhadzovu. Teraz ide letna sezony, hotely budu vo velkom brat umyvacov riadu, pomocnikov do kuchyne, casnikov... Roboty bude habadej, najdes na dva mesiace (jul, august), pripadne aj na tri pracu s ubytkom a co usetris, z toho si potom budes pocas dalsich mesiacov na Slovensku doma zit - pripadne do vynalozis ako vstupny vydavok za zaplatenie kaucie a provizie za podnajom v zahranici a potom uz mozes najst rychlo aj pracu na stalo, len musis mat auto. Pokial bude auto, podnajom a praca na 12 mesiacov v roku, mas to vyhrate, potom uz aj rodine mozes poslat nejake peniaze s ospravedlnenim, ze si ich vyciciaval... a ze vracias, co ti dali/pozicali a vztahy sa zlepsia.