Velké výkyvy nálad

Príspevok v téme: Velké výkyvy nálad
Bertik

Dobry den.
Pred cca 1,5h mi bolo fakt velmi zle,uplne nizky tlak som citil.
Teraz trosku vykuklo slnko a je mi o 80% lepsie.Strasne ma unavuje toto hore dole,kde moze byt problem?Neviem ci to je len pocasie.
Volakedy som bol odolny voci stresu a dnes uplne nestiham.Mam problemy ako ma 90% ludi,nic vynimocne tak neviem co je to so mnou.
Fakt je navsteva psychiatra tak super vec ze to vrati zivot do normalnych kolaji?
Strasne som na seba doslova nasrany preco tomu neviem odolat.Mal som rad sport furt som niekde behal,pocitace a teraz nic.
Je to len v sprostej hlave alebo co tomu mozgu je.

Bertik

To je fakt ze volakedy toho tolko nebolo,alebo to nevedeli pomenovat.Ono ziadny clovek po takychto stavoch netuzi je to fakt velmi neprijemne.
Co tu citam tak vela ludi ma +- rovnake problemy.
Ked si na dne a za hodku je fajn tak si tu hodku uplne vychutnavas.

ped

Ja to trochu odľahčím, aby si sa tak netrápil. Podľa mňa tie psych. lieky by mali vyrábať tak, že dajme tomu máme otravu prostred. CO, tak na to treba vyrobiť protijed. Si zober, že v minulosti tie choroby neboli také časté. Myslím, pred 250, 500 a 1000 rokmi, pokiaľ si dobre pamätám:-) Tu sa hráme na depresie a psychózy, len neviem, že aké?!

Kontr0lor

Vidím sa v tom, aj keď ja žijem aktívne. Napríklad cez víkend som bol šťastný, dal som si riadnu túru. Uplne som prekypoval šťastím. V pondelok som v práci cítil úzkosť, sebavedomie kleslo a necítil som sa dobre. Po práci mierne depky. V utorok som si dal opäť túru a trocha to pomohlo ale aj tak nie celkom. Dnes úplne zle do 12 som mal strašnú úzkosť v práci. Okolo pol 1 po obede sa to naraz otočilo, super nálada a sebavedomie šlo hore, úzkosť oslabla. Ach toto je hrozné, chvíľu som sebavedomý extrovert a za chvíľu utiahnutí introvert s depresiou.

ped

Ale však keď si bol aj športovcom, tak je potom isto psychologicky alebo priam psychiatricky, ale prečo by si mal mať také problémy? V dnešnej dobe každý tára o psychike, tak každý sa to snaží na sebe nájsť. Skús sa na to vykašľať nejaký čas a keď sa to nezmení, tak vyhľadaj odpornú pomoc.

Bertik

To keby som vedel.Mozno z hlavy to ide a nasledne srdce alebo naopak.
Citam skoro vsetko tu a vela ludi pise ze maju busenia,tlaky,atd.
Je fakt ze v nocnych hodinach mi je tak uzko,divne ako keby ma aj ta tma nicila.Dnes som spal asi 2h a rozmyslal stale nad niecim.Kde je ta moja betonova odolnost spred roka netusim.
Je mi na zblaznenie uz,hore dole vykyvy.

ped

Treba si rozšíriť cievy v rukách a okolo srdca, lebo dlho nepožiješ, zase mať prietok ako v ropovode je už trošku prehnané, ale I just don´t give f.ck:-)