Dobrý deň, včera som spozoroval na ľavej strane v ústach, kde sa hojí rana po výbere mandlí, červené miesto pri uvule, ktoré vyzerá ako keby sa malo čoskoro začať rozkrvácať. Prečítal som si už desiatky príbehov ľudí ktorým vyberali mandle a nič podobné som nevidel tak by som sa chcel spýtať tu. Tonzilekzómiu mi robili 4.5. čiže som v piatom dni rekonvalescencie. 6.4. pred polnocou som strávil hodinu rozhovorom so spolubývajúcim na izbe a o 10 minút keď som si zasvietil pred zrkadlom do úst, mal som túto ľavú stranu podliatu krvou, doktor sa mi na to pozrel, sestrička mi pichla injekciu, dali mi ľadový obklad a po polhodine keď ma prišiel doktor skontrolovať povedal že to je perfektné. Krvácanie sa zastavilo a tak sa na tom mieste znova začal tvoriť povlak, no včera som si všimol že na tom povlaku sa začína tvoriť červená škvrna, čomu veľmi nerozumiem pretože som nekrvácal a režim poctivo dodržujem. Nechali si ma tam aj na ďalší deń a včera ma prepustili.Bojím sa že budem musieť ísť naspať do nemocnice a nechcel by som. Zároveň by som sa chcel spýtať, pokiaľ by sa to nakoniec rozkrvácalo, ale išlo by iba o slabé krvácanie, podobné ako predtým, je aj v tomto prípade nutný transport na ORL oddelenie do Trenčína? Ďakujem.