Pestrec,Lubovnik,Rozchodnica,tryptofan...

Príspevok v téme: Pestrec,Lubovnik,Rozchodnica,tryptofan...
Kondor

Ahoj.
Mate niekto skusenosti s uzivanim Pestreca,Lubovnika,Rozchodnice a aminokyseliny tryptofan?
Citim sa telesne aj dusevne ako handra,vycerpano,unavene,malatne,bez chuti,nespavost.
Niekedy menej niekedy az brutalne.A citam ze pred nasadenim nejakych farmak je dobre najprv vyskusat prirodu.
Chcem si vycistit telo,mysel proste napomoct telu nejak a citam,hladam informacie co sa len da.

Kondor

Naivka; Pitny rezim dodrzujem tam obavu nemam,cukrovka,stitna zlaza neviem ale endokrin. urcite absolvujem.Zatial som lekarov neabsolvoval ale kompletnej sa asi nevyhnem.

Monami; Takze Lubovnik funguje ale treba v podstate non stop ked sa ti to vracia po vysadeni.Lebo som cital ze existuje aj capsulovy koncentrovanejsi s nazvom Deprim.

Cliattsi: Ten pestrec si bral od Herbexu,ako si ho mlel a uzival?Ze sa nema zalievat ako caj ale cajovu lyzicku zest a zapit vodou?
A rozchodnicu si kde kupoval?
Si.ma potesil,som rad ze funguju lebo chemiu fakt nemusim,na jednej strane pomaha ale aj zatazuje.
Som zastancom ze treba vycerpat vsetky prirodne moznosti.
Tiez ten tryptofan skusim len chcem to odskusat jednotlivo aby som konkretne vedel co a ako funguje a nezlievalo sa mi to.

Ano mam stres uz dlhodobejsie a citim ze asi tam niekde bude problem asi.Ono ked sa stres hromadi roky niekde sa to musi odrazit.To striedanie ma mätie,raz lepsie raz to je uplne dole.
Aj telesne je to take o nicom.Bol som nauceny ze telo islo ako 10 valec BMW teraz som jak ojazdena skodovka a to ma stve.Preto sa chcem ocistit a skusit resetnut.Mozno je problem len v hlave.

Monami

Ahoj, mám skúsenosti s užívaním ľubovníka. Pila som čaj 6 týždňov a potom som si dala 4 týždne prestávku. Účinky sa dostavili asi po 5 týždňoch. Po vysadení mi účinky pretrvávali asi ešte týždeň, potom sa to začalo dostávať do starých koľají.

Cliattsi

ja skusenosti mam
pestrec-zbavil ma vyčerpania
rozchodnica- užívam teraz, je niečo ako antidepresívum, mala by ti zlepšiť spánok aj psych. pohodu (ale aj nemusí). Pomáha aj pri soc. fóbii
Trypt. som neskúšal, ale chcel by som.
Ľubovník neplánujem
Keď vyskúšaš aj niečo iné a zaberie ti to, môžeš mi napísať aj na mail, lebo tiež hľadám alternatívy

Opytam sa ta-pred tym ako nastali tieto stavy, bol si v strese? Je za tym psychika?

naivkasprosta

Najcastejsimi pricinami unavy su cukrovka a chudokrvnost, znizena funkcia stitnej zlazy, ale aj dehydratacia pri nedodrziavani pitneho rezimu, potravinove intolerancie... Bolo by treba ist na vysetrenia, nech sa zisti pricina unavy, ale kedze mame horucavy, najpravdepodobnejsia by sa javila ta dehydratacia, predsa telo sa potrebuje ochladzovat potenim a treba dodavat prisun vody v podobe pitneho rezimu.