Vyter-Zmeny v bunkach

Príspevok v téme: Vyter-Zmeny v bunkach
AnnG

Dobry...min rok pri vysetreni mi zistili zmeny v bunkach,mala som ist na kontrolne vysetrenie,no kedze moja lekarka vysetruje bolestivo,nesla som.
V marci moja menstruacia trvala podozrivo dlho-7 dni,v aprili kratko-3 dni a teraz v maji cakam od 4.5.no nic,iba spinim.moze sa aj takto prejavovat rakovina? Citala som ze moze sposobovat aj svrbenie konecnika,a to mavam.mamu min.rok tiez operovali koly nadoru na maternici-bol nezhubny.

42 Lianka

Ja som taká istá. Najprv som behala po lekároch, teraz som už znechutená, unavená...Tiež som tu písala o svojo probléme.
Ale Katarína N ti v závere napísala, že asi nejlepšie by bolo zájsť k tej doktorke, nejak to vyšetrenie prežiješ, a budeš vedieť, na čom si.
Držím palce.
Inak, neváhaj a nájdi si iného gyn, hoci ďalej od miesta bydliska. Ak tvoje problémy správne podchytí, možno tam nebudeš chodiť často. Ale za dobrým dr. sa oplatí aj ďalej.

AnnG

Praveze nie som odvazna....ale v mieste mojho bydliska nieje dobry gynekolog/icka ktory by bral novych pacientov....nepotrebujem odsudzujuce komentare,viem sama velmi dobre ze to netreba podcenovat....pytala som sa co to moze byt....

Katarina N

Ty si ale odvážna. Ale nemyslím to ako kompliment.
Ak tvoja lekáraka vyšetruje bolestivo, tak ju vymeň. Ale kvôli tomu neísť na kontrolu, to je nezodpovedné.
Pred rokom a pol mi môj dr. zistil nejaké zmeny - odchýlky na krčku, potom som tam chodila ako na klavír. najprv každé 3, ptm každých 6 mesiacov, bral kontrolné aj nadštandardné stery.
Teraz naposledy mi vravel, že stačí prísť o rok, aj to sa mi zdá pridlho..
Určite sa nevyžívam v ležaní na koze, ale skrátka chcem vedieť, čo sa so mnou deje.
Pamätám si, aká som bola vtedy vyplašená, keď som si volala o výsledky a sestra mi dala doktora. Si neviem predstaviť, že by som to odignorovala.
tvoj problém, ktorý opisuješ môže ale vôbec nemusí znamenať rakovinu. Každopádne presnú odpoveď ti dá iba lekár.

Najčítanejšie články