Ahojte , chcem sa vás opýtať čo mám robiť , kedže sa už dlhšiu dobu trápim kvôli tomu. Vyzerá to , že trošku závidím , ale nieje to až tak.
Každý deň sa zobúdzam s tým , že aký naprd deň bude , lebo idem do školy. V tej škole počujem , ako sa každý má dobré. Najviac ma asi serie to , že každý má pekné frajerky/frajerov o spolužiakov/spolužiačky/rovesníkov je záujem. A to by ma aj tak nesralo. Štve ma to , že aké kury si chlapci v mojom veku hľadajú a dievčatá feťákov a retardov a tvária sa , aký sú spolu šťastný. Pred nedávnom sa mi stalo že som si s jednou babou zo školy písal , boli sme zopár krát vonku , ale potom mi povedala že nechce vzťah a sračky okolo toho , že ma má rada ako kamaráta. No a ani nie o mesiac začala chodiť s najväčším feťákom z mesta. A toto sa mi stalo nespočetne veľa krát. Už som to prestal počítať ale určite viac ako 10. A to som nepísal a nechodil s takými tými fiflenami.... do veď viete :D A zaráža ma že v dnešnej dobe už chodia dievčatá za chlapcami , prvé im napíšu. Kope kamarátov tak napísali , ale čo už. Mne asi nieje dopriaté :D Neskutočné ma zožiera keď vidím ako dávajú moji kamaráti/kamarátky fotky so svojimi "osudovými" láskami.
Neviem no , čo je na mne zlé. Učím sa na jednotky/dvojky , hrám na gitare , pravidelne športujem , starám sa o lesy. Nieje so mnou nikdy nuda. Ku dievčatám sa chovám slušne , neviem čo sa im nepáči :D :D
Vďaka za každú radu. Ani si neviete prestaviť , ako ma to serie a s rodičmi o tom nechcem rozprávať. Podľa nich sú to zbytočné veci, Viem , že moje "problémy" sú ničím oproti problémom mnohých ľudí no potreboval som to zo seba dostať :/