Dievčatá , dievčatá , dievčatá ...

Príspevok v téme: Dievčatá , dievčatá , dievčatá ...
puk546753

Ahojte , chcem sa vás opýtať čo mám robiť , kedže sa už dlhšiu dobu trápim kvôli tomu. Vyzerá to , že trošku závidím , ale nieje to až tak.

Každý deň sa zobúdzam s tým , že aký naprd deň bude , lebo idem do školy. V tej škole počujem , ako sa každý má dobré. Najviac ma asi serie to , že každý má pekné frajerky/frajerov o spolužiakov/spolužiačky/rovesníkov je záujem. A to by ma aj tak nesralo. Štve ma to , že aké kury si chlapci v mojom veku hľadajú a dievčatá feťákov a retardov a tvária sa , aký sú spolu šťastný. Pred nedávnom sa mi stalo že som si s jednou babou zo školy písal , boli sme zopár krát vonku , ale potom mi povedala že nechce vzťah a sračky okolo toho , že ma má rada ako kamaráta. No a ani nie o mesiac začala chodiť s najväčším feťákom z mesta. A toto sa mi stalo nespočetne veľa krát. Už som to prestal počítať ale určite viac ako 10. A to som nepísal a nechodil s takými tými fiflenami.... do veď viete :D A zaráža ma že v dnešnej dobe už chodia dievčatá za chlapcami , prvé im napíšu. Kope kamarátov tak napísali , ale čo už. Mne asi nieje dopriaté :D Neskutočné ma zožiera keď vidím ako dávajú moji kamaráti/kamarátky fotky so svojimi "osudovými" láskami.
Neviem no , čo je na mne zlé. Učím sa na jednotky/dvojky , hrám na gitare , pravidelne športujem , starám sa o lesy. Nieje so mnou nikdy nuda. Ku dievčatám sa chovám slušne , neviem čo sa im nepáči :D :D
Vďaka za každú radu. Ani si neviete prestaviť , ako ma to serie a s rodičmi o tom nechcem rozprávať. Podľa nich sú to zbytočné veci, Viem , že moje "problémy" sú ničím oproti problémom mnohých ľudí no potreboval som to zo seba dostať :/

ella811

Neviem síce, aký si starý, ale presne viem na čo narážaš. Dievčatá idú za tými zlými chlapcami, nedostupnými, chalani namiesto dobrých dievčat už častokrát idú za tými "ľahkými dievčatami"...dnešné páry sú si hneď sudené, je to najväčšia láska, na insta tisíc my story v štýle:
-ľúbim
;ťa
-najviac
;na
-svete
;laska
-♥
(a to nemám insta a aj tak sa mi to dostane pod ruky)
Potom sa rozídu(pridaj nejaké citáty o zlomenom srdiečku pod obrázok svojho oka zahaleného vlasmi a slzou stekajúcou pomedzi dym cigarety) za nejaký týždeň dva, lebo on ju podviedol keď bol opitý trikrát a ona vyfajčila jeho najlepšiemu kamošovi.

Ale dúfam, že nežiarliš, lebo tu nie je na čo žiarliť. To je skôr smutné kde tá doba speje a koľko málo je už normálnych chalanov a dievčat...Ja som bola na začiatku tiež taká, že som chcela rebela, pána školy, úžasného, krásneho, čo fajčil, pil a bolo mi to jedno lebo som bola zamilovaná. Ale časy sa zmenili, on mi toho veľa dal(nie vo fyzickej forme...:D), medzi časom sa aj zmenil dosť aaaa teraz mám dobrého chalan, čo baby nebúcha po zadku, nepíše si s 20 ďalšími s úmyslom ich dostať do postele, má svojský pohľad na svet, váži si ma, je na mňa vždy milý, je pozorný, stará sa o mňa, vždy je tu pre mňa, atď...veľa superlatívov by so na neho mohla ešte dať. K tomu nie je nijaký sex-symbol obyčajný chalan, dokonca chudý dosť, čo som nikdy nechcela....ale nevadí vôbec. Nad ľuďmi čo mi hovoria že pri mojom výzore mám na lepších, tak sa iba zasmejem, lebo na výzore vážne nezáleží. ;-)

Veľmi sa mi páči tvoj postoj, že cvičíš, že sa staráš o lesy atď...Netráp sa nad takýmito zbytočnosťami, lebo oni naozaj nie sú šťastní a ty to vieš, ja to viem a vedia to v hĺbke duše aj oni. Na teba VÁŽNE čaká nejaká kočka, ktorá je dobrá, normálna, vtipná, má rada prírodu atď. Len musíš fakt počkať. Doba sa mení a nájsť normálne dievča je ťažké, ale vážne ti želám, aby si ho našiel. ;-)

Pekný deň želám a trpezlivosť.

naivkasprosta

A kedy maju chodit? Dnes je statny sviatok, nemusia do skoly. Tak sa pridu nudit sem. Nemusis urazat toho chalana, ked ma problemy. Puk, neboj sa, babu si najdes, ale niekomu bolo dopriate az neskor. Pravdepodobne si taky dobracisko, ze kazda normalna by bola s tebou stastna. Ale baby v puberte pachtia po vselijakych grazloch, hajzloch a fetakoch. Tych slusnych a nenapadnych dobrych chlapcov si nevsimaju. Tych si zacnu vsimat az potom, ked budu vo veku po 30. Ked budes po 30, potom uz bude zaujmu zo strany zien dost. Ale vtedy si musis dat velky pozor, aby si nevstupil do vztahu so stetkou, ktora ma tri deti na krku, kazed od ineho. Taku si panic nezasluzi. Panic si zasluzi iba pannu. A ziadnu inu, na to nezabudni. A ktora darovala poctivost v 12tich fetakovi - s nim jedno decko, potom chrapavala s dalsimi muzmi pochybnej povesti - od nich dalsie deti a sama ma pochybnu povest, ta nech si trhne nohou potom uz. Aj v 30tke mozes najst 25 rocnu pannu v kostole, nic nie je stratene a nemyslim to v zlom. Zatial sa venuj skole, zalubam a normalne sa bav s rovesnickami len ako s kamoskami. Buduj si stastnu buducnost, uc sa, studuj, potom si najdi dobru pracu, investuj do vzdelania, uc sa jazyky, urobi IT kurzy, robi nieco so sebou... Namiesto nahanania dievcat a namiesto fetovania, fajcenia a pitia. A budes stastny. Nezalezi, ci sam alebo s nejakou. Ale budes stastny, to je to podstatne. Lepsie je byt do 30 panic a najst v kostole 25 rocnu pannu, s nou sa zosobasit, ako nechat sa nakazit od nejakej, ktora roztahovala nohy pri fetakoch.

dsfs

Vyjadruj sa slušne. Admini dúfam že nemajú dnes voľno pretože tu budú chodiť teraz chudáci ktorý nemajú čo robiť a budú tú písať sprostosti, bacha na nich! Jeden z nich je autor tejto témy.

ivobrick

1., si prilis dobry - to je tvoj najvacsi problem
2., si skaredy/niesi "in" - ale to sa da opravit a lahko
3., si prilis dostupny
4., si necielavedomy - ides zopár krát vonku s dievcatom a co ako? To si neviem predstavit na koho sa hras. Od prvych momentov jej musi byt jasne ze mas o nu zaujem - ak ho ona nema fajn, ukonci to, strata casu.
Kamaratky mas aj v skole.