Neviem ako dalej.........

Príspevok v téme: Neviem ako dalej.........
11alex

Ahojte...
Nezvládam to už proste.Už je toho na mna priveľa.Všetko sa to začalo ked som mala 6 rokov,otec sa každý večer vracal domov napitý,bil maminu,prestal sa o nás starať,na 1 rok odišiel od nás a s maminu sme ostali samé...potom sa mi narodila sestra,tu odmietal,posielal maminu na potrat....mamina ho prijala naspeť aj napriek tomu ako jej ubližoval,pretože s ním prežila už nejaký ten čas a je silná veriaca takže stále dufala že Boh jej pomôôže a rozvod bol pre nu neprijatelný..pretože to cirkev nepovoluje...alebo sa to tak vraví....tím sa to ešte zhoršilo...žili sme s tým obdve...ja o niečo dlhšie..potom sa to začínalo zhoršovať....otec si priviedol dmov frajerku...a mamina ich naččapala u nás doma v spálni....o pár mesiacov neskôr z toho vyšiel..další potomok...mali sme sestričku(nevlastnú)....mamina aj to odpustila...o dlhší čas sme sa presťahovali do večšieho a začalo sa to znova..otec začal hrat automaty a brať si vysoké pôžičky až sme t nakoniec nezvládali a dostali sme návrh na exekuciu na byt....nakoniec sme maminu s tetu presvedčili na rovod....aj ked to bolo pre nu predsa len ťažké...sestra ho začala brať ako uplne cudzého človeka...bol pre nu neznámy..pretože všetko sa to začalo zhoršovať ked bola malinká....tak som si povedala že začnem pracovať u mjej tety ktorá vlastní hotel...prv som si myslela že to bude super ved ked mám tetu šéfku tak sa mi nemôže stať že by ma vyhodila alebo niečo podobé...no mýlila som sa...baby v robote sa ma snažia vyšachovať z hotela...pretože som ˇˇšéfkina neterˇˇ a náhodou by som jej niečo povedala čo by sa im nepáčilo a mali by za to zle...takto som to znášala rok...ale teraz som si povedala že končím..tak som šla pracovať do stánku pri hoteli..ktorí tiež patrí mojej tete...a zrazu ma chcu aj odtial vyšachovať..nevie...ako keby mi to niekto robil naschál..a kažždí sa dohodol že sa im to podarí...a k tomu nie aby si ma moja teta ako rodina zastala..ale ešte jej aj na ich strane....neviem proste....ja to už nezvládam..do toho som sa ešte rozišla s priatelom ktorý mi pomohol na to všetko zabudnut..ale je to tu znova...už to takto trvá nejaký ten čas...aj som navštívila psychiatričku ale to mi neomohlo ešte viac to zhoršilo..ked som si na to všetko musela znova spomenúť.....už neviem ako dalej...

ModraObloha

Ahoj, skús si nájsť robotu kde pracuješ sama alebo vo veľmi malom kolektíve, najlepšie kde sú staršie baby, vyspelejšie, prípade kde pracuješ s rovesníčkou ale asi len 2. Lebo viac by už nebolo ono..

Foter si musí sam uvedomiť že to čo robí je zlé.. skúsit pomôcť mu môžeš ak ti na nom zaleží, ale musí to aj sám chcieť.. do tej doby než sám nebude chciet vyriešiť svoje problémy by si si mala v tomto smere oddychnuť a radšej pomáhať mame. O viere ako pišu podomnou ti poradiť až tak neviem kedže si krestanka (hoci aj ja som) a ja mam iný názor na toto všetko a nepodriadujem naboženstvu a cirkvy môj svet a neneham sa ani tým obmedzovať, naopak berem si z toho len to pozitívne :)

Tomas12345

Mala by si si najst inu robotu niekde kde proste nebude nikto kuť proti tebe ziadne plany. Osobne si myslím že by ty rovnako ako u tvojej mamy veľmi pomohla viera v Boha. Sama zistíš, že ak budeš mať silnú vieru, tak sa mnoho vecí v tvojom živote zlepší, a na všetko sa budeš pozerať úplne inými očami.

Co sa otca týka, tak trpí zavislostou a mal by sa začať s tým liecit. Skús mu nejako dohovorit, stretni sa s ním a skús mu odpustiť vsetko co sa medzi vami stalo. Nie je to síce lahke, ale pokús sa o to.

A hlavu hore. Sú aj horsie problemy. Zober si takého apostola Pavola, ten bol po zvysok svojho života prenasledovaní, bitý, a nakoniec aj popravený, no všetko toto s radostou znášal.

Diipo

Vzchop sa. Toto nie su problemy. Najdi si inu robotu a bud sebestacna na fotra sa vyser venuj sa mame a mame dohovor nech neni naivna a.nekrije.alkoholika