Vedel by niekto poradit ako sa uplne zbavit toho aby som nebol vedeny ako krestan ? ake kroky treba podniknut k anulovaniu celeho krestanstva ?
Ako sa vzdat krestanstva,birmovky,svataho primania,krst a pod.
Najmudrejsi. Pride mi to z tvojej strany skor ako daky truc niekomu, a take noo, teatralne. Lebo na cele to nemas nikde vytetovane. Ani ta nik do nicoho nenuti. Je to na tvojej slobodnej voli rozhodnuti. Toto co chces je skor iba gesto a poza. Vsak co ta nezabije, to ta posilni. Nic nie je v zivote na skodu. A to ja mam okruh zaber znamych fakt dost siroky, ze su tam ateisti budhisti hinduisti alahovia)) pravoslavni evanjelici zidia ai, dokonca aj satanisti. Proste asi chces niekomu spravit na truc, niekto ta vytocil nastval, abo si este dost mlady nezrely hladas a buris sa. Je to vsak tvoje rozhodnutie slobodna vôla. Ja nikdy nikoho nepresviedcam, kazdy ma predsa vlastny rozum slobodnu vôlu. Ja som tiez napriklad krestanka a vestim)) no a malo by sa to navzajom vylucovat. Tiez verim no po svojom. A deju sa mi rozne veci medzi "niecim", logicky akoze "nevysvetlitelne" ai. Ale ako vravim, kazdy ma svoju cestu zitia osudu a zivota. Nech sa ti dari
+najmúdrejší, podľa by ti to zveril aj bez boja....
pravdapravdiva- ked sa dostanem do pekla tak zabijem satana a budem to tam Riadit ja :D...moje pravidla moje peklo....
To sa uvidí až keď zomrieš
philips 06.05.2018 09:45:21
Žiadne peklo, ja som tam ani nevstúpil a žijem. :-P
Pravdapravdiva, dúfam že si bola dneska v kostole a pomodlila si sa za nás "hriešne duše"...
No tak zrejme sa to rieši aj s Vatikánom, myslím že oni to musia schváliť a tak ti príde nejaký papier z farnosti kde si bol pokrstený a pod.
Žiadne peklo, ja som tam ani nevstúpil a žijem. :-P
Myslíš, že je to niečo podobné ako trebárs žiadosť o ukončenie pracovného pomeru alebo žiadosť o rozvod? A nevieš náhodou ako sa vypisuje žiadosť o prijatie do zamestnania? Jeden kamarát by chcel začať pracovať, ale nikto z náš ešte takú žiadosť nikdy nevypisoval?
prepáč že to tak napíšem, ale ak zamýšľaš toto urobiť, tak sám si pripravuješ peklo tam hore.
antichristian a nejaka stranka z navodom na nejaky formular ktory by som poslal do Vatikanu nie je ? som pozeral to video od te zeny a to je take slabe vystupenie z krestanstva...