Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ekonomicka fakulta TUKE odbor financie bankovnictvo

Príspevok v téme: Ekonomicka fakulta TUKE odbor financie bankovnictvo
drozdik

Ahojte, tento rok maturujem a chcela by som ísť na FBI TUKE. Na gymku som mala čisté, makať viem, jazyky ma bavia, aj matika. Neznamená to, že viem vždy všetko, ale baví ma zaoberať sa oboma oblasťami /aj jazyky, aj matematika/. Veľa ľudí si však myslí, že je to drina a neoplatí sa ísť na takú ťažkú školu. Nechcem ísť na školu, na ktorú nemám. Z ekonómie a ekonomiky mám aké také poznatky, veľa sme v škole toho nebrali, ale takisto ma to baví. Čo by ste mi poradili vy? Odporúčali by ste človeku s mojimi záujmami radšej iné školy /ako prekladateľstvo či manažment/ ? Aké máte skúsenosti? Aký by mal byť ideálny žiak pre EKF TUKE, alebo ešte lepšie, aby sa zamestnal po štúdiu EKF TUKE? ...Nie je zbytočné ísť na takú ťažkú školu, keď je plno ľudí, ktorí nakoniec z tejto školy pracujú na rovnakom poste ako ostatní s ľahšími VŠ? Kedy sa to oplatí podľa vás?

Financnik

Zase až taká ťažká škola to nie je. Ťažké školy sú kde sa študuje čistá matematika, fyzika atď. Zopár predmetov ti tam dá zabrať, to nehovorím, ale nie je to nič nemožné. Keď sa učíš dobre teraz a baví ťa to tak nebudeš mať žiadny problém ani na tej škole.