Ach bože pomoc

Príspevok v téme: Ach bože pomoc
Savoo

Dobrý deň ,

čistila som vodovodnu batériu znečistenú od vodného kameňa Savom Turbo na vodný kameň. Písali tam, že to treba nechať pôsobiť, tak asi 5 min som to tam nechala a teraz mi zostali na batérii nepekné fľaky. Nejde to ničím odstrániť....strašne mám z toho obavy čo na to povie manžel, lebo batéria je relatívne nová. Ach bože, pomôžte čo robiť

HeyYou789

Konecne som sa tu zasmiala :D :D :D... prepac, nic v zlom, ale vymenim tvoj problem za svoje :D a mozno sa pridaju aj dalsi ;)

Fixinela

No moja pekná, tak už aspoň vieš že Savo nieje na vodovodné batérie, lebo necháva škvrny. Na vodný kameň je dobrá Fixinela, Pulirapid, ocot a podobne veci. A manžel ta asi prizabije, lebo tie škvrny už neodstranis.

Vodicko

Boze mne to az trha srdce ked sa zeny takto voja svojich chlapov ktori by ich mali milovat. Moja zena ked naburala parkrat auto nikdy som jej za to nic zle nepovedal. Vzdy som bol rad ze sa jej nic nestalo a dal som jej pocas opravy moje auto aby bola mobilna.
Moja zena vydrhla sprchovy panel citom a tiez vznikli skrny - kupil som novy panel a namontoval ho. Ziadna zbytocna hadka kvoli materialnym veciam nestoji za nastrbenie vztahu!!!