Tinnitus

Príspevok v téme: Tinnitus
Darinka4467

Ahojte, mam tinnitus začalo sa to pred par týždňami a mam z toho strach.... O týždeň ideme na dovolenku na ktorej mame v plane ísť sa potápať a ja neviem ze ci môžem pokojne do vody s tinnitusom ísť alebo sa niečoho báť ci sa niečo nemôže so sluchom ešte viac zhoršiť ..... Ak máte skúsenosti s niecim podobným prosím poraďte, za vaše odpovede vopred veľmi pekne ďakujem

Noelinka

Ano mozes ale daj sinodstup casu aspon 2 h. Kedy beries tiw lieky? Ked ich beries rano tak si daj mg s b na vecer alebo naopak resp na obed

tinnitus_usi

A ešte jedna otázka, či môžem tieto dva lieky brat aj s inými liekmi, ktoré mam predpísané od doktorky (rispen 2, Akinetol, Alventa).

tinnitus_usi

Ja mám Tinnitus tiež asi 4 roky. Dlhší čas som ho vôbec neregistroval ale asi štyri dni mi znova začalo pískať viacej v ušiach ako obvykle. Naozaj sa to nedá nijako liečiť ? Bol som na vyšetrení pri ušnej pred cca 2 rokmi, kde mi prezrela uši, kde bolo podľa nej všetko v poriadku a taktiež mi nasadila slúchadlá, kde som počúval rôzne frekvencie a zistila mi, že ľavé ucho mám slabšie ale aj to som nezachytil frekvenciu pri tých najnižších stupňoch čo je ešte stále v poriadku. Bral som tabletky na rozšírenie ciev (názov už neviem), kde som ich tuším všetky pojedol ale ani to nepomohlo.