"Hoväda" čo je to za termín

gerinn9

Ked sú užitočné tak by sme mali byť šťastní- keď niekto povie.
Ty moje malé ovädko, ťavička-da sa na nej oviezť,koníček, hadík krasny.Ty delfín- mrštný-ja by som chcel tak plavať.
Sokol vzletný aj lletať. Majú to čo nemáme.A niekedy ich podceňujeme.
Vyletia bez problémov, pobežia, poplazia. Myška sa schová do diery.
Krtko si robí ceztičky v zemi. uržujú floru Zeme

Ta asi zakladateľ temy myslel Ovädo-nie Hovädo.

Je výstava Flora 2018- kvety- Ty môj tulipanik červený voniaš krasne,Snežienočka moja.Konvalinka, pupavočka, sedmikraska, lalia,
Ruža,slnečnica, travička,skalka, atd.

marnost

Milaaaaacku pletes si pojmy, z laaaaaasky zbili jen dojmy.....no k veci,
Hovädo je hovädzi dobytok
Ovad je bodajuci hmyz sajuci krv a podobajuci sa na muchu

ped

To máš pravdu, nie každého možno automaticky považovať za človeka, tak sa ľudia snažia pripodobniť tieto stvorenia analogicky k niečomu podobnému, ťava, krava, slon, lev a pod. Tak z rána väčšina z nás vyzerá ako človek...

luliluli38

Tým chcem povedať že ked to povedia človeku,či to ma nejaký zmysel alebo len tak striela akože nadavku.
Napr. ty hovado, sviňa,prasa,sliepka atď To sú užitočné zvierata.

ped

Ovad je tzv. sprostá mucha, keď uvidí chrbát, ktorý sa podobá chrbtu kravy, tak nezaváha, sadne, bodne, vysaje a letí preč, aby si mohol pohovieť na chrbte inej kravy. Čmeliak má zase inú funkciu, jedného poznám osobne, volá sa čmeliak Maxo a jeho hlavnou úlohou je poriadne štipnúť môjho kamaráta do pravého oka, aby mu znepríjemnil život. Aj ON vie, že prečo by si nemohol mať zlomenú ruku, keď môžeš? Prečo by si nemohol mať otras mozgu, keď môžeš? A prečo by si mal pozerať na obe oči, keď postačí aj jedno. Jeho logiku možno pochopiť a je very simple. Pozdravujem Maxík! Držím Ti pršteky! Raz to vyjde!!!