Zapal močového mechúra

Príspevok v téme: Zapal močového mechúra
IC

Prajem dobrý deň . Obraciam sa už v zúfalstve ,na toto fórum .Uz vyše dvoch rokov sa liečim na urologii na chronický zápal močového mechúra . Absolvovala som 3x cystoskopiu,biopsiu močového mechúra,po ktorej mi bola diagnostikovana Intersticialna cystitida . Vybrala XY antibiotik,chemoterapeutik,analgetik,čajov,prírodných liečiv ... momentálne chodím každý týždeň na vyplachy močového mechúra jednou látkou Budúci týždeň mam vybrať poslednú dávku al necítim ziadne zlepšenie . Človek ,ktorý to nezažil ,nepochopí. Každodenne utrpenie a obávam sa ze na celý život . Brucho ma boli pri každom močení ,hocikedy v pribehu dňa dostavam kŕče, po fyzickej námahe ani nehovorim . Psychicky to už nezvládam ,keďže mám 20 rokov a aom obmedzovana z každej strany . Vedeli by ste mi prosím dať nejake rady? Uz som počula aj o vypalovani zapaloveho ložiska ,neviete ako to prebieha? Je to bolestivý proces? Pomáha to? Budem vďačná za každú vašu radu . Ďakujem

Tomas12345

No tak ak mas v tele chronicky zapal, tak to robí vela komplikacii. Skus začať jest protizapalove potraviny, typu kurkuma, skorica, cesnak, cibula. Verím že ty to stav zlepší.