Som psychicky vyčerpaná z maturity

simusaaaaas

Nič sa neboj..zmaturuješ, tam to teba pôjde ani nevies ako..len teraz mas pocit ze nič nevies..ako sa hovori maturita formalita. Učitelky pomozu a aj keby si niečo zabudla budu brat ohlad na to ako si sa snažila 4 roky..
Takze klud, sprav si medovku a vsetko bude OK

zuzuna

moja, neboj sa nic, to zvladnes :) ja som tiez strasne stresovala :D dokonca som si vytiahla temy co mi vobec nesadli :D ale daco som si pamatala, daco doplnila ucitelka, v pohode :D oni len tak strasia, ale pri mature ti pomozu :D

ped

Treba sa občas opýtať aj sám seba, že či ťa to vôbec baví a prečo by ťa to malo vôbec baviť? Však keď niečo robím rád, tak ma z toho hlava nerozbolí a teba bolí? Vidíš, nebaví ťa to. Tak si musíš zvnútorniť to, že prečo by ťa to malo baviť. Môžeš to spraviť aj tak, že sa to naučíš, cak, cak, cak a po maturite vypustíš. Čo na tom? Nikto nebude vedieť, že čo sa ti melie v hlave:-)

Swift

Hlavne nepočúvaj rady tých, čo píšu, že nemáš ísť na VŠ, ak na ňu chceš ísť. Stres z maturity je úplne normálny a keď človek maturuje aj z toho, čo ho absolútne nezaujíma a nikdy v živote viac nevyužije (týka sa to najmä slovenčiny), tak sa to učí horšie, ale treba si uvedomiť, že maturita je vstupenka na VŠ (niekde prípadne aj prijímačky) a treba sa prekonať.

GloriaA

Ahojte,

ďakujem za príspevky...ja len, že som vždy bola ohľadom školy vystresovaná, a teraz to na mňa doľahlo. :/

Tomas12345

To poznám, tiez som to mal tak, ucil sa na poslednu chvilu a viem že som spravil chybu, avšak zvládol som to. Treba sa preto ucit priebezne.

Neviem7991

Tak ako už ti napísali... maturita formalita... pohoda. Netreba sa stresovať.. pamätám keď som maturoval ja, učitelia boli priateľský a nemali problém pomôcť ani s prípravou. Len samozrejme niečo vedieť musíš, inak ti ani rady nepomôžu.
Ja som teraz na VŠ a tam je to už trochu o niečom inom ako nejaká matura :)
Prajem ti, nech to zvládneš bez stresu :)

ModraObloha

Neboj sa... 90 % len strašia.. prideš tam ani nespoznáš vlatných učitelov a ich spravanie.. každý kto niečo vie alebo sa kus pozrel do knih to spraví..