Ahojte, už asi 3 mesiace sa mi stáva to, že mi škube celým telom. Prirovnala by som to škubnutiu aké býva v spánku čiže to nie je niečo čo sa deje na jednom svale, ale na celom tele naraz. Stáva sa mi to počas kľudu, keď sedím, ležím, je to mimo voľné a stáva sa to aj keď sa ma niekto dotkne(aj keď dotyk očakávam, čiže to nie je z preľaknutia) no aj bez akejkolvek externej príčiny. Keď som vonku alebo sa pohybujem sa mi to nedeje, je to vyslovene počas kľudu. Najprv som to vôbec neriešila a myslela som si že to je zo stresu no priateľ má straší že to môže byť niečo vážnejšie ako skleróza. Ku lekárke s tým zájdem až budúci týždeň no chcem sa opýtať aj takto váš či nemáte podobné skúsenosti ...
Inak som relatívne zdravá, 21 rokov, mám pár alergií v peľovej sezóne a na pár potravín, som chudokrvná, mám miernu skoliózu, okuliare dioptrie -3(nosím len v škole a na šoférovanie ), tuším mám občas aj menšiu nerovnováhu hormónov, školu mám dosť náročnú čiže občas aj nejaký ten stresík, okrem tohto nemám nič strašné v zdravotných záznamoch.
Škubanie celého tela
skús akupunktúrou preliečiť pečeň a aj tie ďalšie problémy by sa dali postupne odstrániť!!!!