Kde najst partnera?

Príspevok v téme: Kde najst partnera?
Julia12345

Ahojte, prosim vas viete mi poradit kde sa v dnesnej dobe davaju ludia dokopy? A ako? Mam 29 rokov, som sama po niekolkorocnom vztahu. Nemam ziadne zvlastne zaujmy kde by som stretavala novych ludi. Mam pocit, ze z nasho mesta kazdeho poznam. Vacsinou uz ti normalni su zadani zenati a s detmi :( je este nadej, ze si niekoho najdem? V tomto veku som uz chcela mat rodinu a zial musim zase dufat, ze najdem svoju spriaznenu dusu ak vobec existuje. Potom chytam paniku ci sa dozijem raz svojho babatka. Nechcem mat dieta v 35ke ani 40 :( poradte co robit. Hovori sa ze vsetko prichadza necakane, ale ja naozaj nemam kde a koho spoznat noveho. Poradte. Dakujem

tacotipoviem

SestravKristu: .... tak trochu sarkazmu ..... to je hanba ked poviem že som ešte nikdy nesexoval ?? že som panic a mám 30 rokov .. ?? ale už som chodil aj po baroch a diskotékach zažil som kadečo proste, nie všetko , ale kadečo , bary diskotéky zábavy stanovačky , výlety,koncerty aj mnoho zamestnaní , aj som niekedy fajčil marihuanu , aj som si vypil ... proste je toho viac .......

newsletter2222

Ja som muž a mám 23 rokov. Nikdy v živote som nemal partnerku, nikdy ani vzťah ani sex ani bozkávanie, proste nič.
Ale už som to vzdal a žiadnu už ani nechcem. Som ochotný ostať sám do konca života. Viním za to svoju výšku, pri najlepšom mám len 170 cm a to je brutálne málo na chlapa (keď aj piataci na základnej škole sú vyšší ako ja, tak to dokáže človeku dosť nahlodať sebavedomie). Necítim sa dobre a mám z toho komplexy a prišiel som na riešenie - vykašľať sa na ženy a hľadanie partnerky, potom mi výška vadiť nemusí... pretože viete ako to je... aj keď vám milión žien povie že im na výške nezáleží, tak keby mali možnosť zhmotniť si ideálneho muža tak by aj tak mal minimálne 180cm... a žien čo majú 150cm a 170 by pre ne bolo tak akurát je málo a aj tie majú väčšinou partnerov 180+...

Takže tak no...ale sex si určite vyskúšať chcem, plánujem si našetriť peniaze a pár kráti si zaplatiť prostitútky. Vzťah nikdy mať bohužiaľ nebudem a tak sa snažím v živote sústrediť na iné veci - vzdelávať sa, napredovať, pracovať na sebe, to mi ide a zamestná to môj voľný čas, ktorý aspoň na plno využijem.

Ak existuje reinkarnácia, tak dúfam, že v ďalšom živote sa narodím ako chlap čo je vysoký a atletický a budem mať to čo mi v tomto živote bude chýbať, teda sex a vzťahy. To je moja jediná nádej, tým že sa snažím veriť v toto mi to aj tak pomáha, že neprepadám do depky, ale verím, že budúci život bude z tejto stránky lepší.

Howling

Ahoj, tak ja to skúsim povedať z druhej strany, já mám o 4 roky viac ako Ty, slobodný som cca 4 roky... jeden čas bol taký že som si užíval slobodu, naučil sa veľa vecí, kúpil byt, auto, chodil s kamarátmi na výlety, proste užíval si, potom si kamoši našli frajerky a akosi na mňa pozabudli, aj keď sa sem tam stretneme cca. 1 za 3 mesiace, aj to sa len o partnerkách rozprávajú... takže ja som len chcel povedať, že všetko Ťa raz dobehne, teraz všade chodím sám, či je to turistika, dovolenka a podobne... Všade stretávam zadané páry a pokiaľ je aj slobodná nemá o mňa moc záujem.. ako sa hovorí, každá minca má dve strany,,, preto teraz skúšam aj internetové zoznámenia, človek musí jednoducho skúšať všetko a to preto, lebo nechcem ostať sám a chcem si založiť rodinu a jedna z vecí čo ma posúva je optimizmus pre ďalšie dni..

tacotipoviem

Poď na P18 do Prešova narodnestretnutiemladeze.sk ... a ži .... možno tam nájdeš svoju "spriaznenú dušu" a aj nový zmysel života ... :) Ježiš Kristus ťa miluje

Najčítanejšie články