PĽÚCNE MYKOPLAZMY

JurajZA

Lion
a CRP mám úplne OK. okolo 2,1 na dolnej hranici.
vieš ty si si týmto prešiel, alebo ako vieš o tomto tak veľa. Bol by som rád, ak by si napísal.
martos.juraj@gmail.com

JurajZA

Ďakujem MTV. už som písal.

Lion.:
teploty mam tak, že rano nemam max 36,5 a po nejakej hodinke po zobudeni uz je to 37,1-37,2 a až do vecera a potom zas nie. ja som maval vzdy 36,3 max.
zapach potu vsak ako pot. niak specificky ze amoniak alebo tak:D nie. ako pot smrdi, ked chlap pracuje 12 hodin sichtu.
ked som dobral ciprinol pred 3 tyzdnami, tak som nachladol este a doteraz vykasliavam hlieny zlte kks. ako keby moja imunita klesala, resp. sa nevedela vysporiadat s tym.
bol som na imunologii a cakam na vysledky.
toho buhnera som googlil, ale neviem to najst nikde. mam na mysli co presne a kedy brat. neviem to najst proste.

Lion7564

Mas teploty? Hmmm. CRP mas jake ?
Pozhanaj si Buhnera, byliny. Idealne aj s ATB spolu a daco silne na imunitu. Najlepsie polyox injekcie. Ten pot zapach je aky ? SKus ho k necomu prirovnat...

JurajZA

pisal som Mudr. Durovskej,
tam mi odpisala nejaka pani, že ak pridem tak je to to za cca 600€ ako som si to naratal a hlavne ze ma nebude mat ani ta p. Durovska, ale nejky jej lokaji 3ja.

mne je jedno. ja dam za to vsetko, ale chcem byt kurnik uz zdravy. vie si niekto predstavit byt doma 3 mes. byt po operacii platnicky, a mat stale teploty uz 6 mes. a potit sa pod pazuchami??? vysli mi len tie mykoplazmy pozitivne.
no co vam poviem. cele zle.

naozja uz neviem co mam robit.

JurajZilina

Lion
Tak dik za povzbudenie. Na pani alebertovu sa mi nedá nakontaktovať a na nemám nikoho kto by mi dal nejaký protokol. Naozaj sa nemám k nikomu ako dostať. Som naozaj zrútený

Lion7454

Uz som ti toho napisal viac nez dost, inac ako som ti napisal sa z toho nevysekas a kd ti to zvalcuje IS tak si v riti.

JurajZA

Ahoj In Blosoom.

No ja mám lne tie teploty ako som písal a pod pazuchami stále vlhko.
ja si myslím že to už mám dlho, ale som si to všimol až v decembri 2017. bol som behať pred rokom 15km horskeho behu a skončil som posledný. nevládal som a hlavne som mal pálenie aj na hrudi.
Myslím, že už to mám dlho. Kurnik, dúfam, že sa dá tej pliagy niekedy zbaviť. Ja mám totiž to asi 5 rokov dosť problém so zrakom a sa mi zle zaostruje a za ten čas som menil 2x brile. takže aj toto môže byť jeden podnet na mykoplazmu.
ak sa ti bude chcieť, napíš čo najviac.

Ďuri.