ano, ja chodim k p. Albertovej a u nej jedinej badam nejake zlepsenie mojho stavu, minimalne traviace problemy su lepsie, konecne som aj trochu pribrala.
Juraj, to s tou teplotou mam aj ja, casto velmi nizku akoby, potom zas mierne zvysenu, ale ja si take "somariny" uz ani nevsimam, boli casy ked ma rok vkuse bolel zaludok, takze na drobny diskomfort som uz zvyknuta. inak zvyknem mat skor take zimnice z nicoho nic, ja som velmi otuzila, odmala som tak zvyknuta, takze mne byva vacsinou dost teplo, ale cca posledne dva roky mavam take zachvaty zimnice z nicoho nic, napr. vecer, mozem sa naobliekat, zabalit do paplona aj deky a drgluje ma. potom to prejde. mam daco s plucami a dutinami furt, nemozem napr. robit kardio, nevladzem potom so srdcom, dychom, mam zavrate a mdloby a parkrat som takmer odpadla, raz na bicykli do kopca a raz ked som bezala na vlak. ale tak standardne cvicit mozem. a som velmi velmi unavena, vlastne cely moj zivot poslednych 7 rokov je o tom, ze ma stoji vela sil bezne fungovanie, proste co som niekedy zvladala lavou zadnou (napr. som chodila na dve vysky plus praca), tak teraz si to musim sakra dobre rozplanovat.