Páčia sa vám takéto vystajlované a vysolárkované baby viz foto ?
Páči sa vám dievča na fotkách? Priťahuje vás fyzicky alebo nie?
Chalani, páčia sa vám takéto baby ?
myslim, ze niektorim sa take dievcata pacia, niektori maju predsudky a potom spoznaju nejaku, ktora je v pohode, zasmeju sa s nou a paci sa im aj preto, nie len preto, ze by sa o seba tak velmi starali...
inak fakt nechapem tie komentare ze ju zaujimaju len selficka atd. Take nazory som mal mozno ako 15 rocny. Potom som spoznal jednu taku, len na kamaratskej baze a su to zenske ako kazde ine. Maju svoje zaujmy ktore nemusia byt len o vzhlade. Toto mi pride fakt take ze niekoho odsudite este predtym ako otvori usta.
no vačšinou tak vyzerajú slovenské eskortky ako batorova, neubauerova a podobne
Som zakomplexovaný k0k0tk0 preto tak píšem prepáčte :)
každému sa páči niečo iné, isto sú aj chlapci, ktorím sa páčia takéto dievčatá ale sú aj takí, ktorí majú úplne iný vkus, nemusia mať aj v zime opalené dievča, s vlasmi po pás a večne upravené...
schudnite666
Tak to potom JA som "rarita", keďže meriam 171 cm a vážim 56 kg... ja snáď schudnúť nemusím :))))
Haha..... ja mam takuto susedu, vyzera ako tejto slecny na fotke dvojca, tiez vecne vystajlovana, vyniest smeti som ju nevidela bez sminiek, modneho oblecenia....... no tak kazdemu sa paci nieco ine samozrejme.......ale tiez som sa pohybovala davnejsie v takejto spolocnosti dam, podobnym slecne na fotke, no pocula som take veci ze by ste sa cudovali.......ze o ne nie je zaujem a kazdy chlap chce iba jedno a kazdemu z vas dojde ze o lasku im urcite nejde......takze kazda zena si moze vybrat, v tom je ta vyhoda vsakze :)) .....bud bude taka, vystajlovana slecinka, slecna nebezpecna..... alebo normalna zena, ktorej to ide aj v kuchyni a aj porobit na zahradke vie, skratene-nie je lava..... :))) takze baby rozhodnite sa tak ako chcete :)))) ja mam takeho chlapa po ktorom taketo zeny pozeraju dokonca....... a to nevyzeram ako dotycna na fotke :) ;) vela stastiaaaa
áno, páčí
zmalovana je to je fakt ale aspon z jej postavy by si nase slovenky mohli brat priklad a troska sa o seba zacat starat lebo to co za slonice chodi po uliciach teraz je hroza. Uz sa u nas oteplilo a baby sa obliekli do kratasov do pol rici a kratkych siat a ten pohlad je na zaplakanie . Stehna a zadky ako tanky. Strasne nieco stihla baba bude pomaly rarita