Páčia sa vám takéto vystajlované a vysolárkované baby viz foto ?
Páči sa vám dievča na fotkách? Priťahuje vás fyzicky alebo nie?
Chalani, páčia sa vám takéto baby ?
Možno som "staromódny", ale takéto ženy sa mi nikdy nepáčili. Umelé, zmaľované, nastajlované, zaujímajú sa len o svoj vzhľad, povrchné.. Mám rád keď je žena pekne upravená, ale nie keď vyzerá ako figurína.
A keď sa zaujíma o iné veci, nie len svoj vzhľad, každú minútu sa musí fotiť, posielať to na soc. siete a "pretŕčať" sa ako nejaká ľahká deva. Nemajú charizmu. Sú úbohé.
A ja som si myslel, že sme si už medzičasom zvykli na fakes, či?
Ps: poradil by som, a aj autorke temy pouzit aspon rovnake kovy, mali by sa zhodovat. Slecna je "nastajlovana" ale len tak naoko :)
praca im vela nehovori a robit sa im nechce..
Takr umelinky nevedia poriadne fyzicky makat a ked sa bude muset starat o dom ci deti prenecha povinnost na svojich rodicov ci svokrovcov a manzela
Taka je dobra do koca ale nie do voza
Umelina je dobra tak do vykladu len lebo makat nevedia!
To dievča to potrebovalo asi k práci, inak by to so zdravým rozumom nemalo nič spoločné.
To na čo sa ich tu pýtaš prosím ťa? Samozrejme, že každý jeden by ju chcel a najmä tí čo tu píšu, že nie. Nechápeš že len klamú lebo vedia že taká by o nich ani neoprela bicykel? Každý jeden, čo tu píše že nie by sa za ňou obzrel a chcel ju. A vieš prečo? Lebo muži majú radšej takéto nastajlovane umelinky ako obyčajne baby. Takže. Navrhujem ti experiment. Najprv sa obleč obyčajne a tak sa potom prejdi po rušnej ulici. Potom sa nastajlovane našminkuj nahoď výstrih a tak sa prejdi o deň po rovnakej ulici a potom sem napíš v ktorý deň sa ti dostalo viac mužskej pozornosti obzreti či pozvaní na rande. Alebo skús ísť na plastiku pŕs (na ktorú ti pokrytci nakladajú tiež) a potom sledovať ako sa o teba rapídne zvyšuje záujem a začnú sa ti ozývať "kamoši" čo sa s tebou predtým možno ani nezdravili. Zobuď sa w pochop že žiješ v povrchom svete.
Nie,nepaci
rozmaznana narcistka co miluje svoje selficka :-DDD
absolútne nie, umelá fiflena čo nevie nič iné len čumieť do mobilu a fotiť selfíčka, fuj
Nie
Prilis opalena...
Vyzera akoby sa nesprchovala mesiac :D