Chalani, páčia sa vám takéto baby ?

luky12317

Možno som "staromódny", ale takéto ženy sa mi nikdy nepáčili. Umelé, zmaľované, nastajlované, zaujímajú sa len o svoj vzhľad, povrchné.. Mám rád keď je žena pekne upravená, ale nie keď vyzerá ako figurína.
A keď sa zaujíma o iné veci, nie len svoj vzhľad, každú minútu sa musí fotiť, posielať to na soc. siete a "pretŕčať" sa ako nejaká ľahká deva. Nemajú charizmu. Sú úbohé.

ivobrick

Ps: poradil by som, a aj autorke temy pouzit aspon rovnake kovy, mali by sa zhodovat. Slecna je "nastajlovana" ale len tak naoko :)

cikk

Takr umelinky nevedia poriadne fyzicky makat a ked sa bude muset starat o dom ci deti prenecha povinnost na svojich rodicov ci svokrovcov a manzela
Taka je dobra do koca ale nie do voza
Umelina je dobra tak do vykladu len lebo makat nevedia!

Gvygvhud

To na čo sa ich tu pýtaš prosím ťa? Samozrejme, že každý jeden by ju chcel a najmä tí čo tu píšu, že nie. Nechápeš že len klamú lebo vedia že taká by o nich ani neoprela bicykel? Každý jeden, čo tu píše že nie by sa za ňou obzrel a chcel ju. A vieš prečo? Lebo muži majú radšej takéto nastajlovane umelinky ako obyčajne baby. Takže. Navrhujem ti experiment. Najprv sa obleč obyčajne a tak sa potom prejdi po rušnej ulici. Potom sa nastajlovane našminkuj nahoď výstrih a tak sa prejdi o deň po rovnakej ulici a potom sem napíš v ktorý deň sa ti dostalo viac mužskej pozornosti obzreti či pozvaní na rande. Alebo skús ísť na plastiku pŕs (na ktorú ti pokrytci nakladajú tiež) a potom sledovať ako sa o teba rapídne zvyšuje záujem a začnú sa ti ozývať "kamoši" čo sa s tebou predtým možno ani nezdravili. Zobuď sa w pochop že žiješ v povrchom svete.