Vystrašilo ma, čo povedala

Príspevok v téme: Vystrašilo ma, čo povedala
BojimSa

Dobry den. Bola som s kamaratom daleko, niekde kde nikto nema sancu nas poznat a prisla k nám jedna teta a zacala mu hovorit ze je vodnar ale ze sa boji vody. Co je uplne pravda. Potom este cosi povedala a tiez mala pravdu avsak potom povedala ze bude velmi kratko zit ale ze zazije vela lasky. Nechcela za to peniaze, proste to povedala a odisla. Bojim sa o neho

Jana Lukacova

BojimSa:

Ak Vám na ňom záleží a bojíte sa o neho, povedzte mu to...viac však urobiť nemôžete - je to jeho život, jeho rozhodnutia.

BojimSa

Bojim sa hlavne aj preto ze jeho casto bolievaju pluca. Sice to netrva dlho ale fajcil od 13stich a skoncil prednedavnom, už ma 23. A stale mu hovorim nech ide doktorovi ale on typicky chlap si povie ze to nič neni a ze nema cas tam chodit. Tak ma napada vselico, rakovina pluc alebo ja neviem. Nevyznam sa

Jana Lukacova

BojimSa:

niektorí ľudia majú schopnosť vidieť do života iných viac, to však neznamená, že ich "predpoveď" je nemenná a naplní sa, môžu vidieť jednu z možností, ako sa však bude presne život Vášho kamaráta odvíjať bude závisieť od rôznych okolností a rozhodnutí, ktoré sám urobí. Pani nemá život Vášho priateľa vo svojich rukách, on však áno ;).

koste

Ku mne tiez tak raz prisla nejaka ciganka a iba mi povedala, ze vsetko zle uz mam za sebou. A odisla. A prdlajs :DDD tieto veci netreba brat vazne

Anonym_93436

Budúcnosť nie je statická , človek môže vyčítať niečo ale nikdy nie budúcnosť kedže sa neustále mení. Vedieť to nemôže a ak už tak čo sa má stať stane sa ale nemusíš sa báť , verím že bude žiť ešte dlho , radšej by som poprosil Boha o ochranu kedže väčšinou sú takí ľudia padnutí v temnote a so sebou prinášajú aj zlo.

ped

A vedeli ste, že diabol nemá rád humor? Áno, je to pravda. A čo sa týka veštenia, tak skôr pomôžem človeku, keď zvážim všetky okolnosti, v ktorých sa aktuálne nachádza ako keď sa na to pozriem cez karty. Ale to už je jedno.

NaRovinu

Pravdepodobne si z vás robila srandu.
To, že je vodnár a že sa bojí vody si mohla typnúť alebo ho pozná a on o tom nevie. Neexistujú žiadni jasnovidci ani veštci. Nerobte si z toho nič.