Koľko kg

ped

Moja ex mala meter na výšku a meter na váhu, ja som ju skôr preskočil ako obišiel, nebudem Vám klamať a keď som občas prišiel domov trochu pod parou a ľahol som si do chlievika ku svinke, tak som ju len poťapkal a povedal: Evka, Evka, zase si holá? Aj keď som zvyčajne ledva nohy prepletal, tak ma z chlievika vyviedla rómska pobrežná hliadka. Ďakujem, máte to u mňa a tiež by som sa chcel poďakovať svojim rodičom, svojej babke a svojim trom psom Chrípke, Angíne a Syfilovi.

Hopsala

Someone tak máš 53 kg? Ak áno je to málo pre zrelú ženu .Akože ak sa cítis dobre a zdravotne tiež je to ok ale to je ojedinelosť akože je to málo.Prsia nevlastníš a v skutočnosti si trošku lata.Nehnevaj sa .

Someone67

Podstatné je, či si tú váhu držíš dlhodobo, alebo je to výsledok postupného priberania, napr. že pred 2 rokmi si mala o 4 kg menej. Ale aj tak sa mi to zdá trochu veľa, ja mám síce o pár cm menej ale aj o 12 kg menej a tiež som v tvojom veku. A cítim sa dobre, ani by som nechcela so sebou vláčiť toľké kilá :)

Apokryft

Jgg ja mâm doma 3 baby majú od 170-po175 cm.Manželka a dve dcéry.Vekovo rozdielne postavou jedna po manželke druha po mojej mamine.Váha rozdiel 5 kg kazda úplne iná .Kedy už pochopíte ze nieje 55 kg ako 55 kg.Navyše keď schudnes vzdy presne tam kde si nechcela.Ja mám Stále rovnaku váhu posl 10 rokov,+ - 3 kg ale teraz mam najlepșiu postavu ako kedy.Teda z mojho pohladu.Cvičim od nepamäti a pri vyske mojej vyske som v dvadsiatke bol tlsty a teraz som velmi chudy a to mam bez mala metrak na vysku 184 cm.Vždy so mal okolo 95-98 kg ale stale postava uplne iná

Jetotak

170 cm a 56 kg? Ved to uz je pomaly podvaha. Nemusia kazdemu hrkotat kosti. Ale pozor, niekto moze vazit pri takej vyske aj 65 kg a bude vyzerat lepsie. Preco? Lebo ma viac svalstva a vytvarovane telo. Kdesi som citala, chude zeny vyzeraju dobre oblecene, ale vysportovane fit zeny vyzeraju dobre hole:))

Apokryft

dimance presne o tom hovorím je to v hlave.Ten kto sa sleduje az tak ze 1 kg to na v hlave v poriadku to mi ver niečo o tom viem!