odmieta ovocie a zeleninu

Príspevok v téme: odmieta ovocie a zeleninu
biela macka3

som nešťastná z môjho syna zase. Máva problémy so stolicou, nekaká aj tri dni a pritom odmietas ovocie a zeleninu. Okrem jablka a banánov - ktoré zapekajú - nezje žiadne. A zo zeleniny iba mrkvu - tá ale takisto zapeká - a cvikly takisto nič. Pred rokom jedával aj cukinu, brokolicu, hrozno, jahody...Čo mám robiť?
Aj dnes som kupila čočoriedky a hrozno, bolo dobre sladké, zjedlo polovicu guličky!!!! Aj som mu dala včera koliesko uhorky na tanier , či si vezme, uhorka ostala nedotknutá, som už zúfalá Alebo som krájala paprika, dieťa sa opoýtalo, čo to je, dala som mu kúsok do ruky a vrátilo mi ju naspäť so slovami - "toto nie", tak je to aj s reďkovkou a podobne. Má dva a pol roka.

biela macka3

Takto - keby kakal aspon každý druhý den, tak je to ok - ale už 4. den nič, proitom na ranajky mal slivkovú výživu, k obedu slivkovú šťavu, po obede nastruhané jablká...a furt nič - ale brucho má ploché a nebolí ho - inak pritom hrozno kedysi krásne jedával, aj iné ovocie - dnes som kupila červený melon, tak som zvedavá

Apokryft

Mám dve deti a každé je úplne iné.Tá staršia tiež nechcela jedávať zeleninu a mohli sme aj neviem čo.Manželka bola z toho na nervy.Mi chlapy to trošku menej prežívame ,ale to neznamena ze nas to netrápi.Snažili sme sa všelijako infiltrovat zeleninu do jedla,alebo nejako upravit nasekat pokrájať.Naslubovať všeličo .Poviem ti nepomohlo nič .Druhé deti by zedli aj spod seba vravievali nasi rodičia.Naša dcéra nič.Ovocie len velmi málo mäso zriedka.V kuse len maslový chlebík alebo vždy jedno dve jedlá dokola.Pritom manželka vyvárala polievky este aj vyvára.Dcéra vyrástla teraz je dospelá a je zdravá.Takýto alebo podobný problém má veľa rodičov hlavne starostlivých.Niektorý čo dajú decku v obchode rohlík alebo keksík a celý den skoro nič tých to netrápi.Mi jak sibnutý doma navarené každý deň letíme domov z vonku dame malej ona pobabre a je najedená.Ešte bola aj chudokrvná mäso jedť nechcela normálne ju dávilo.V kuse sme chodili po imunológii zhánali hentaké a také preparáty od aceroly po imuno neviem čo .Viem presne %o prežívaš zažil som to už to mám za sebou .Moja rada znie trošku sa nad tým povznes neboj neumrie.Samozrejme dalej sa snaž.......

ped

Tak to ja neviem, lebo ja som cukinu a brokolicu ešte ani nevidel. My tu uznávame len hrozno, hrušky, jablká, ale cukina? Z toho tam tiež niečo pálite, či čo s tým robíte?