Kúpa auta z autoškoly

Príspevok v téme: Kúpa auta z autoškoly
FixThePower_30

Ahojte všetci. Chcem vás poprosiť o radu.
Mám možnosť kúpiť auto - Renault Clio z autoškoly za fakt výbornú cenu. Len neviem, či sa to práve z tej autoškoly oplatí. Narážam na technický stav vozidla. A nie som si istý, či by išli odstrániť nálepky s logom, bez toho, aby bolo vidno, že tam niečo bolo. Dokonca by mi nevadilo ani dvojité ovládanie, len chcem aby to navonok nebolo vidno.
Aké sú vaše názory? Prípadne, ak je tu niekto, kto má auto po autoškole, nech napíše skúsenosť.
Ďakujem.

Trunchelicka

tak to by som radsej neriskovala..sice je fajn, ze ho budes mat za lacny peniaze lenze ci sa to fakt oplati, ked budes musiet do neho vrazit nejake € jednoznacne..

0vecka

podla mna fakt zalezi na cene. ak mu staci ze to bude fungovat tak rok tak preco ne? tie dvojte pedale sa daju karboskou velmi rychlo odstranit, ale podla mna staci ak sa to da nejako zaaretovat a vybavene. Zase davat vela energie do hladania prveho auta sa aj tak neoplati. JE dost mozne ze ho o mesiac da na totalku.

snailovnik

ja by som to asi nezobral aj ked cena je lakava. kolko to ma najazdene? myslim si ze spojka a prevodovka minimalne nebudu v najlepsej kondicii, ktovie co vsetko este. a navyse tam budes mat dalsiu sadu pedalov na spolujazdcovej strane teraz premyslam. co chces robit s nimi?

Palo 9

Zaleží od toho, v akom je stave. Ak nie v zlom, tak sa to za dobrú cenu oplatí. Ani v bazároch nie sú lepšie autá.

Apokryft

Po prve nikto na dialku nevie ako to auto vizerá.Ked na nom kazdy den jazdí 5 ludí dakujem pekne.Ze sa oplati je super ale starosti z tym odstranovaním .....Apotom ked ho budes chciet predat budes mat starost kedže je to po autoskole atd.Dlho ho mat nebudes kedze je to prve auto radsej si kúp oné aut je mrte.....