Prečo človek dostane všetko čo niekedy chcel ked už to nechce?

Príspevok v téme: Prečo človek dostane všetko čo niekedy chcel ked už to nechce?
zivotneotazky

Poznáte to? Veľmi ste túžili po nejakej práci, partnerke či partnerovi ked ste to najviac chceli za nič na svete to nešlo a nedarilo sa vám no s odstupom času sa vám dotyčný človek ktorého ste chceli začne ozývať alebo prácu po ktorej ste túžili získate.. Každý hovorí že sa treba snažiť a bojovať no ja som si všimol že všetko ti do života príde ked prestaneš riešiť... Máte to tak aj vy?

simiona

Keď vás tu čítam, spomenula som si na niečo z detstva.

Bola som najstaršia a často som musela dávať pozor na mladšie deti. Často som počúvala, "ty si najstaršia, máš mať rozum, čo si na neho nedávala pozor." Dospelí mi často nechávali svoje deti s tým, že idú niečo vybaviť na asi 2 hodiny a zväčša prišli aj o 6 hodín.

Doma som často bola svedkom hádok medzi mamou a otcom. Aj kriku.

Tak som si povedala, že keď budem veľká, nechcem sa vydať a nechcem ani deti.

A teraz som fakt slobodná a bez detí, niekedy sa podarilo nejaké to rande, chodenie, došlo aj na neoficiálne zásnuby, ale nikdy nie ďalej.

Apokryft

Po druhé ty si praješ síce niečo ale vesmír má pre teba niečo oveľa väčšie a lepšie.Potom si povieš dobre že som to nedostala lebo by som nemala toto čo mám teraz a o tomto sa mi ani nesnívalo.Po ďalšie splácame svoj karmický dlh a tak nám môžu byť nejake veci odopriate pre niečo ,ale ak sa naplní čas a mi n e poľavíme tak to môžeme dosiahnuť .Vo sv písme je napísané proste a bude vám dané.Je tam jeden príbeh nevie presne prrrozprávať ale poenta.....V noci keď zobudíš suseda a žiadas ho neodbytne o peceň chleba lebo to proșla neohlásená návšteva sused aj keby nerád ale vyhovie ti len aby mal od teba pokoj a mohol dalej spať lebo je noc.A to je len sused.O co skôr ti dá otec ked ho požiadaš.

Apokryft

Veľmi ťažká otázka.A nieje ľahké odpovedať.Keď si niečo želáš dostaneš to.Všetko!Ale všetko ma svoje pravidlá a postupnosť.V materiálnom svete plynie čas ,čas je priestorový.na zemi ma den 24.h ale napr na marse 25.Čas plynie len pre hmotu.Čiže vlastne v duchovnom svete čas nieje.Respektýve máme čas chronos a čas kairos.Boží čas.Ani proroctvá ( tie košer) nie su vyrieknuté že v roku 345678 sa stane to a to .Ale až dozteje čas.Čiže odpovedať.Budeš horieť nesmiernou láskou ku osobe 56 rokov?aby mal k tebe náklonnosť ale až v budúcom živote .Ďalšia vec.Zaľúbenosť nieje láska .Je veľa faktorov ktoré ovplyvnujú tvoje prianie a následné dostanie toho co si si želala!Ludia prosia za zdravie modlia sa ppmáhajú si medikamentami ale uzdravenie neprichádza.Dôvodov moze byť hned niekoľko.Nevysporiadané vzťahy napr.najdôležitejšia vec bez toho dokonalé uzdravenie nefunguje zväčša prichádza recidíva.Atď

ktovieakotoje

Apokryft-Ano tu knihu som čitala aj ja..Ale..funguje to aj keď si praješ konkrétnu osobu za partnera alebo kamaráta?

lilia 57

velmi spravne si to v teme napisal. si mudry.
Príde len treba čakat- prijimame podnety, ktoré nas rozrušuju. a ked príde vážiť si to.
Napr. ja to viem že to tak- a som zbrkla-pokazím.(:(:Napojiť sa na jemné vlakna vesmíru- a citit

Apokryft

Poznam osobne priklad človeka ktorý nikoho nechcel vedľa seba.Partnera ani kamarátky,zo susedmi len medzi zuby.Sníval o tom aby bol sam a mal pokoj od všetkých.Samozrejme chcel aj peniaze ako každý.Osobne som svedkom toho ,že ten človek je teraz sám.Nieje šťastný lebo jeho predstavy byť sam boli úplne iné.Jeho slová keby som tak......nebola by som na všetko sama......Keď som jej to hovoril neverila mi.Aj peniažky prišli ale už si ich nevie tak užiť lebo choroby ,už nevládze atď.Kiež by si priala niečo iné!Možno nabudúce.Preto pozor čo si praješ-môže sa ti to splniť.Inak mimochodom je o to aj kniha..

ped

Ja to mám nejako podobne, ale ja už viem vopred, že je tomu tak preto (moja ex), aby som bol potrestaný dvakrát za to isté, nie, nie, na to už neskočím, ale pravdepodobne sa tomu trestu nevyhnem. Proste život je len o trestoch, ako byť potrestaný, vytrestaný a strestaný, ale na konci plieska bič a ani ich trest neminie, na tom si dám záležať. Proste každý každého by mal potrestať:-)