skusenosti s antikoncepciou, tehotenstvo

Príspevok v téme: skusenosti s antikoncepciou, tehotenstvo
veronika

ahojte dievcata a zeny, prosim o radu. Na jesen sa chystame s partnerom vziat, som panna, cakame so sexom do manzelstva. V oktobri som objednana gynekologicke. Pravdepodobne zacnem brat antikoncepciu. Po kolkych dnoch od zaciatku bratia antikoncepcie som chranena ? A 2.otazka : Myslite ze je pravdepodobne ze bez antikoncepcie hned otehotniem ? Ked tu citam tie prispevky zien ktore nie a nie otehotniet, tak som prekvapena...

anjelik

mimi.a ja mam dostat menstruaciu az 4.11 ale ja ked som prechladnuta tak ma nikdy neboli v podbrusku a toto je bolest taka ako keby daky tlak niekde aspon myslim okolo maternice a ked som prechladnuta tak ma bolia krize ci uz oblicky alebo vajecniky alebo co ale pockam do tej menstruacie. inak dakujem ti za radu

mimi.a

bolest v podbrusku moze znamenat vselico, napr. ze si prechladnuta. Takze ak budes chciet naisto vediet, ci si alebo nie si tehotna, naozaj musis pockat do najblizsej menstruacie. Nepises, kedy by si ju mala dostat, lebo otehotniet mozes len cca 1-2 dni pocas mesiaca, cez plodne dni. Tie mas priblizne v polovici cyklu. Inak je to velmi nepravdepodobne. A ak zatial nechces mat deti, musis nad tym uvazovat skor ako sa zacnes s partnerom milovat. A ak deticky chces, tiez sa to nepodari na prvy raz:))

mimi.a

anjelik, žiaden test ti neukáže, že si pred 3 dňami otehotnela... dokonca ani lekárka ti to nebude vedieť potvrdiť. Ak si nie si istá, musíš pár týždňov počkať. Pretože testy merajú hladinu určitého hormónu v krvi a v počiatočnom štádiu ho tam nie je dosť, čiže ak by ti aj test vyšiel negatívny, môžeš byť tehotná.
Lenka84: ja som brala HAK s prestávkami 10 rokov a otehotnieť mi trvalo rok a pol... ale zadarilo sa, práve sme prerábali dom a mali sme starostí celú kopu, takže sme ani nejak cielene nepracovali na bábatku. Aj test som si urobila skôr z recesie.. a som v tom:)) S prvým dieťatkom som otehotnela 2 mesiace po vysadení... čiže je to individuálne. Tak sa nestresuj, príde to. My sme tiež skúšali všeličo, plodné dni, ovulačné testy, cviky na uvolnenie panvy, doporučené druhy milovania... tak ani neviem, čo zabralo:)))

babikamala

mila mata20, prestan si vycitat, ze je to lebo si brala hak a hlavne nestresuj, stres velmi blokuje a neotehotnies. musis byt kludna, stastna, vyvazena a hlavne v psychickej pohode. ja som brala hak skoro 6 rokov bez prestavky a otehotnela som hned o 2 mesiace povysadeni. takze drzim palce, a skus aj navstevu u gynekologa aj s partnerom

lenka84

ahojte!vie niekto nejake dobre rady ako otehotniet.aj ked niekedy si myslim ze vsetko ma svoj cas mozno netreba vymyslat s pocitanim plodnych dni a pod.ja s priatelom sa pokusame 3 mesiace.pred tym som brala HAK odvtedy som mala2x menzes 1.bol v poho 5 dni ako vzdy pred tym ale 2.zacal iba velmi slaby a po2 dnoch skoncil a o dalsie2 dni zacal strasne silny asi az 5,6 dni.asi musim len cakat kedy sa na teste objavia2 pruzky

anjelik

ahojte v piatok som spala s priatelom a dnes som si robila tehotensky test este je to asi priskoro vsak lebo mi ukazal negativny?

pet

milá mata 20, v prvom rade by si mala absolvovať vyšetrenie u gynekologičky či je u teba všetko v poriadku, potom by mal absolvovať vyšetrenie aj partner - ak je u teba všetko ok - spermiogram, odbúrať stres z "robenia detí", veľa párov snažiacich sa o otehotnenie splodí dieťa práve vtedy, keď prestanú s úpornou snahou o otehotnenie.

mata20

Ahojte ja by som chcela vediet vas nazor.My tiez s priatelom sa snazime uz pol roka o babetko a stale nic.Neviem ci je to moja chyba alebo ako.Pretoze ja som brala antikoncepciu 4roky bez prestavky a neviem ci zato to je tak.Zaujima ma ci je to za tu antikoncepciu alebo ako dakujem.Strasne lutujem ze som ju brala.