skusenosti s antikoncepciou, tehotenstvo

Príspevok v téme: skusenosti s antikoncepciou, tehotenstvo
veronika

ahojte dievcata a zeny, prosim o radu. Na jesen sa chystame s partnerom vziat, som panna, cakame so sexom do manzelstva. V oktobri som objednana gynekologicke. Pravdepodobne zacnem brat antikoncepciu. Po kolkych dnoch od zaciatku bratia antikoncepcie som chranena ? A 2.otazka : Myslite ze je pravdepodobne ze bez antikoncepcie hned otehotniem ? Ked tu citam tie prispevky zien ktore nie a nie otehotniet, tak som prekvapena...

kacka

dajte sa vysetrit, kazdy organizmus je iny a inak reaguje na hak, ja som brala hak 6 rokov a otehotnela som hned mesiac po vysadeni, drzim palce

lenka 456

Ahojte,ja som ten isty problem..tiez som brala HA (2 roky)a teraz je to uz za chvilu rok co sa marne snazime o babo.obaja sme v poriadku, skusali sme vselico(plodne dni, pauza a ja neviem co este)teraz naozaj lutujem ze som to brala.

cica

preco "pravdepodobne " zacnes brat HA nechapem...sak ked ju nechces tak ti ju doktor nepredpise,a ked chces deti...???tak HA je ti na co????a nie si chranena od 1 dna,az po 2 tyzdnoch aspon mne to tak Dr.povedala ked som zacala 1 krat brat...ale mozno to zavisi aj od HA to ti povie lekar...a jasne ze otehotniet mozes hned,ked si plodna jak ceresna...tak hned po 1 sexe moze byt babo urobene,je to na tebe,ty predsa musis vediet ci chces deti hned,alebo nie,alebo vobec....tak sa trim plota a s tym sexom urcite necakaj do svadby,co ak...

athena123

Ahoj, aj ja uzivam antikoncepciu, ale myslim, ze problem otehotniet po vysadeni je individualny. Ak sa bojis, ze neostanes tehotna tak pouzivaj inu formu antikoncepcie.

janula 27

ahoj, ja si myslim, ze kazdy organizmus je iny, ja som brala antikoncpciu 5 a pol roka, vysadila som u tohto roka koncom aprila a teraz som 7 tyzdnov tehotna. a zivisi to aj od partnera, skus to prebrat s gynekolom a klikni si na stranku www.antikoncepcia.sk, tam ti odpovedia na tvoje otazky gynekologovia. vela stastia

simona 27

Ja som tiez po svadbe zacala brat antikoncepciu - 3 roky. Teraz by som chcela otehotniet a nejde to. Lutujem ze som to brala.