Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ide každému chalanovi iba o jedno ?

dalsi

tak mozno prave preto k tebe neprecitil. Niektory z nas su "ochranarske" typi, chcu zenu chranit, ale teba netreba chranit pred nicim, doslova ho nepotrebujes, a on to vedel. Musel sa citit pri tebe nepotrebny. Skoda ze ti to s nim nevyslo, najdes vhodnejsieho :)

burgund

dalsi,mozno je to smele (alebo hlupe) povedat,ze som ho mala rada.Ale mala.Aj ked sme boli spolu len 4.mesiace.Ze som sa s nim vyspala skoro? Kedy je skoro a kedy zas nie?Stretavali sme sa vyse 3.mesiacov,skoro styri,ked sme sa spolu milovali. Intenzivne mesiace to boli.Vela sme sa spolu rozpravali,spoznavali sme sa navzajom.Plus spolocne zazitky. Sam chcel,aby som spoznala jeho syna. Planoval uz nasu spolocnu dovolenku v lete.A dalsie veci co sa tykali buducnosti-byvanie,prip.dieta. Z mojej strany to bolo vsetko zo srdca.Rozumom isto nie. Keby rozumom-tak by som si s nim ani nezacala. Mozno si iba pri mne neveril.Neviem. Lebo on bol dovtedy vzdy vo vztahoch ten domimantny,mal dovtedy iba "zlatokopky" a ja som bola ich pravy opak. Vzdelana,karierne uspesna,zabezpecena. Sam sa ma vzdy neveriacky pytal,co na nom vidim?Ze som nanho az prilis mudra..
DoktorExitus-spolocny sex bol az privelmi dobry.Vyborny

dalsi

burgund, podla mna vas len proste nemali radi. Mozno vam s nimi bolo fajn, travit spolu cas, ale ostalo to len na kamaratskej urovni, a len chceli skusit vztah, ci nahodou nevijde, no lenze nic sa nezmenilo ani po sexe, a cas siel, nic k vam necitili, tak uz nechceli stracat cas, a isli dalej. Ja ich nechcem ospravedlnovat, no skor by som chcel poukazat na to, ze skor vidim pricinu v tom, ze vy ste k nim neprejavovali city, uprimnost, dovera,, ved ako aj, na to treba viac casu, este ste ich nemohli zacat mat radi,, ale tak preco idete tak skoro do postele? Vtedy hned dovera k zenam pada,, nas taha vyspat sa so zenami, s kazdou peknou,, lenze aj rozlisujeme ci sa zena s nami vyspi bez lasky, alebo s nou,, a ak je to bez, tak dovera pada. Trochu som sa rozpisal. Jednoducho vidim problem v tom, ze mnohe zeny nemaju srdce, len rozum, a tym zle odhadnu kedy maju ist do intimnosti, a potom sa takto cuduju a stazuju sa, ako chlapom ide len o jedno... lenze nam zalezi na vela vela veciach,,, samozrejme nehadzme vsetkych do jedneho vreca, mnohy z nas su aj blby...

simusaaaaas

Nieje chlap ako chlap....su aj inteligenti, ktori sice vedia ze sex patri k normalnemu zivotu, ale nespravaju sa ako zvieratka v ruji a nestriedaju jednu ženu za druhou..a ked najdu tu pravu, pochopia ze zakladom pre dobry vztah je laska a úcta k sebe navzájom... takze asi tak
Ja mam tiez skusenost s takym sukničkarom..sice sme si len pisali a raz sa stretli( nič viac) , bol to typ ktory pretiahne všetko co sa hybe

burgund

DoktorExitus,spoznala som sa s jednym muzom,on ma 30r,ma syna.Hladal vazny vztah,ako aj ja.Zacali sme si vztah. Stretavali sme sa takmer 4.mesiace.Uz ma zoznamil aj s jeho synom,klapalo nam to.Po vyse 3.mesiacoch sme sa milovali,potom sme sa este stretli,ale videla som,ze uz mi aj pomenej pise.Napokon sa odmlcal uplne.A cusi ako vos pod chrastou,nekomunikuje.Vobec nic.
Kamaratka to iste.Spoznala sa s jednym chalanom,klapalo im to,zacali spolu chodit,boli spolu vyse 2,5.mesiaca.Zrazu sa jej tiez z nicoho nic odmlcal.Ked ho vyhladala,povedal jej,ze sa proste nezalubil,ze hlada dalej podla neho "idealny vztah".Ked mu ona na to povedala,ze zvlastne,ze na sex a oral s nou nepotreboval byt "zalubeny",tak bol ticho.Asi tuto hlasku pouziva u vsetkych.
A mohla by som pokracovat takto dalej.

DoktorExitus

Keby to zeny nechceli tak to chlapi nedostanu ale to je vyhovorka zien aby nevyzerali ako radodajky staci ked povedia on ma nechal ked dostal co chcel, islo mu ojedno a automaticky vas kazdy lutuje.

Jana Lukacova

idontunderstand:

každý sa nachádzame v rôznych životných fázach, sú muži (ale aj ženy) ktorí v určitom období (alebo aj celý život) chcú neustále nové sexuálne dobrodružstvá... Niektorí, aby dostali to, čo chcú zahrajú divadielko a tí "dospelejší" to jednoducho úprimne povedia. A na tej opačnej strane sú niekedy ženy (alebo muži), ktoré napriek úprimnosti toho druhého, či "varovným" signálom, že ide iba o sex sa s dotyčným vyspia v romantickej predstave o láske a keď realita zaklope na dvere príde rozčarovanie...

Preto viac ako na obviňovanie mužov je potrebné zamerať sa na vlastné správanie a príčinu toho, čo ma viedlo k tomu, že som sa ocitla (ocitol) v tejto situácii....