Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ide každému chalanovi iba o jedno ?

Tomas12345

V prvom rade by nemali ani ženy a ani muži provokovať sexualne opacne pohlavie. Inak sa potom nedá cudovať.

Sensual

Je to chyba aj vás žien bud rýchlo idete na intímnosti a vtedy muž vie, že nemá cenu s vami nič viac len sex alebo vás dotyčný typ sukničkára priťahuje :)

zahon

Zasa zdaleka nie o kazdu zenu maju muzi zaujem. Vacsina sa na trvaly vztah nehodi, tak sa muzi za svoj obetovany cas s nimi aspon vyspia.

liatina

Lebo muz sa spravaju casto ako im kaze pud rozmozovania podobne ako zvery oplodnis co najviac samic ktore ho pritahuju pudovo. Dnes sa samozrejme skor ako oplodnovaniu zameriavaju na sexualne uspokojenie s co najvacsim poctom samic. Je to ako s kohutmi, bykmi, baranmi, opicami a pod.
Samec zije v akomsi hareme kde ten najpritazlivejsi samec ma narok na najviac samic. Ak si uzije s jednou ide za dalsiou.
Ale cloveku bolo dane nieco ako vernost od boha a za trest ak porusi vernost dostal svet pohlavne prenosne choroby. Preto je dobre niebyt promiskuitny ale verny. Clovek na rozdiel od zvierat by sa.mal riadit srdcom a rozumom nie pohlavnymi pudmi. V tom sa lisi od zvierat.

Pako567

Mne toto urobila baba. Pisali sme si, stretli sa, hned sa so mnou vyspala a uz sa mi neozvala. A co teraz? Lubim ju a ona sa takto zachova!

Aliss

Muzi presne vedia, u ktorej zeny si toto mozu "dovolit". Take si nabalia, vyuziju a odhodia. Skormutene zeny potom placu a pytaju sa, preco sa im to stalo a ake svine su chlapi. Lenze ono to nie je vyslovene len v tych muzoch. Chybu by mala zena hladat najma v sebe. To iste by som odporucila chlapovi, ktory by napisal, ze ho zeny vyuzivaju a odkopnu. Treba si najprv uvedomit, co robim zle a napravit to, az potom fnukat, ze mi ostatni okolo mna robia zle. Zamyslela sa odkopnuta zena, ze preco su iste typy zien, ktore take cosi nikdy nezaziju? Nie preto, ze by boli ozruty a zili kdesi v jaskyni, ale preto, ze to maju v sebe inak nastavene :) Je malo pravdepodobne, ze taka zena narazi na muza, co by ju potreboval len na jednorazovku. Skutocne, treba sa najprv pytat sameho seba, ze co mam v sebe zle usporiadane/vyriesene/nastavene, ked ma niekto takto vyuzije. A az potom obvinovat druhych :)

hen

Som muž. A nemyslím, že každý muž je rovnaký, ako ostatní. Len treba hľadať toho, kto nehľadá krátkodobé uvoľnenie. Pánom situácie si TY, pretože ak nedovolíš, nič nebude. Presne preto nebuď hlúpa, a čakaj na muža, ktorý má v hlave a v živote skutočné hodnoty, a nie krátkodobé vzťahy. Problém je aj v tom, že väčšina mužov nedokáže ovládať svoj pud sexuality. Aj toto sa naučíš len vo vzťahu s mužom, ktorý si ťa bude vážiť.

ivobrick

Pretoze VY si to nechate.
Skatulkujes ludi.
Zacni pouzivat hlavu, neverim ze chlap ktoremu das po tyzdni sa zachova rovnako ako chlap ktoremu das po troch mesiacoch.

Ano ten prvy sa na teba vyserie po mesiaci - pretoze si mu nedala a ide mu len o to, druhy, ktory pocka, tomu asi ide o viac len nez tvoju vaginu.