Ahojte . Začnem pekne od začiatku . Mam úžasného priateľa sme spolu už 4roky. Prišiel proste stereotyp v sexe . Neviem ci to poznate. Su to vsetko mechanické dotyky,pohyby...cez víkend som si vysla s kamoškami trosku sme popili. Uz tak trosku podnapita som uvidela neskutocne príťažlivého muza..proste chemia neskutočná iskra a sex appeal medzi nami. Tancovali sme spolu, potom prišlo na bozky. Prvy krat po 4rokoch som bozkavala ineho muža a dotykal sa ma nejaky cudzi chlap. Bol to zvlastny pocit byt znovu ziadana. To niesom ziadna skareda žena len proste niakm nechodim bez priatela. Zrazu som si povedala co robis?a vybehla som von ze idem domov. On ma zastavil. Ze ma odprevadi. Nezijem na Slovensku v noci tu chodia normalne autobusy. Najbližší isiel za hodinu . Ja krava som sa nechala nahovoriť ze pockame u neho. Vlastne som to chcela. Vedel ze mam priateľa a celu cestu som mu opakovala ze nech necaka somnoi sex. A tak sme sedeli u neho na terase,ako z rozprávky vyhlad na hrad. Rozpravali sme sa,rozumeli sme si. Zdvihol ma do narucia a odniesol dovnutra nebala som sa ho. Vedela son ze pokial nebudem chcieť sex nebude tlacit. Ale ta obrovska tuzba vo mne a v jeho ociach. Strašne som sa bala ze podlahnem ale nestalo sa,odisla som. Vypýtal si moje meno. Môžte hádať ako to dopadlo . Jasne ze sa neozval. Teraz som vdacna ze som sa s nim nevyspala. Jasne ze mu slo len o sex. Alebo videl ze to nema žiadnu cenu?mam priateľa .Viac ma trápi že ako sa mam zachovať k priateľovi . Mam mu to povedať ? Vždy sme boli pre každého dokonaly pár. A ja som zlyhala . Odvtedy mam v hlave toho muza. Ale už ho určite nikdy neuvidi.. Nebol miestny. Cítim sa hrozne .koli svojej túžbe som možno za hodila dokonaly vztah..zacinam mat pochybnosti
Ako sa mu mam pozrieť do očí ?
podla toho, co si napisala ti vlastne luto, ze sa ti neozval
Musis sa s tym vyrovnat iba ty sama. Nevrav mu to, lebo mu tym ublizis. Nie si prva ani posledna ktora toto zazila. Davaj si pozor na alkohol a nevsimaj si prispevky tych ktory to nezazili lebo to realne nechapu co sa udialo. Nie si kvoli tomu zla baba ani ku.va. Drzim palce
To ťa neospravedlňuje. Aspoň priemerne inteligentný človek pri zmysloch dokáže ovládať svoje "pudy". Ak to ty nedokážeš, nie si hodná partnerského vzťahu...
Nebudem sa obhajovať ..spravila som chybu..ale ludia chyby robia..niesu to stroje..
Teraz si možno nepodviedla, no čoskoro podvedieš, kedže si bola schpná bozkávať sa s cudzím...Svojho priateľa rada nemáš a vôbec si ho nezaslúžiš. Tvoju otázku by som trošku poopravil: "Ako sa mám na seba pozrieť do zrkadla?"